• Boerenbal De Kaieschaiters

    De Kaieschaiters

Boerenbal bij de Kaieschaiters

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 27 januari, vanaf 21.00 uur, openen de deuren van Residentie Calypso. De Kaieschaiters vieren dan het Boerenbal. Het feestje dat twee weken voor het grote weekend iedereen in de juiste stemming krijgt. Het Boerenbal is traditioneel de gezelligste vooravond van de Kaieschaiters. De entree is uiteraard gratis en er wordt kennis gemaakt met de nieuwe Karnavals DJ Sander.

Aan de vooravond van het grote weekend is de organisatie aardig rond. Vrijdagavond 9 februari begint het vanaf 19.30 ur met de Jeugd Karnvals Disco. Voor alle jeugd gratis entree en DJ Ravellio die de juiste muziek gaat draaien voor dit feestje. Uiteraard rook- en alcoholvrij en aangepaste consumptie prijzen. Een leuke verrassing voor allemaal en dus alle ingrediënten voor een leuke avond. De eindtijd is 21.30 uur.

WAIKSE OPTOG Op zaterdag is het tijd voor de Waikse Optog. Start vanaf de Geerweg om 11 over half 1 en via de Geer en de Heul naar burgemeester Poppens. Die zal aan de Zandweg de sleutel overdragen aan Prins Rick den Eerste. Rick heeft het vanaf dat moment voor het zeggen en het zal vooral feest zijn!

ARTIESTEN In de Leutbunker op Mariënhoeve komt een keur aan artiesten voorbij. Zo krijgen we Theo Mezz, Ronnie Ruysdael, Wipneus en Pim en echte vrienden, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts. De kaarten voor de zaterdag en maandag zijn al online te koop via www.kaieschaiters.nl en bij de bekende voorverkoopadresen: Leuk en Zo, Tiggies Corner en de VVV.

KINDERSHOW De kindershow op zondagmorgen en Wipneus en Pim op zondagavond traditiegetrouw gratis entree. Wipneus en Pim zijn er dus op zondag twee keer. Eerst de kindershow  om 10.30 uur en in de avond voor het Noppesbal om 20.00 uur.

Meer info over het hele programma van de Kaieschaiters is uiteraard te vinden op Kaieschaiters.nl Doe ook mee aan de fantastische optocht of kom langs op een van de feestjes in de Leutbunker. Maar uiteraard eerst zaterdag 27 januari bij Residentie Calypso op de Markt. DJ Sander en een speciaal optreden van Theo Mezz gaan Waik bij Duurstede al in de stemming brengen.3x Alaaf