Binnenkort in Calypso

WIJK BIJ DUURSTEDE Cabaret met Eric van Sauers op vrijdag 31 maart om 20.30 uur. Zoals altijd kiest Van Sauers ervoor om de allereerste stappen van zijn nieuwe voorstelling te zetten in kleine gezelschappen. Om intiem zijn gedachten te delen en uit te glijden. Om raak te schieten en hard te missen, elkaar te bewonderen en uiteraard te lachen. Meer stand-up dan cabaret. Meer snel. Meer hard. Meer urgent.

FARCE MAJEURE Onder de titel 'Dat is uit het leven gegrepen' blikken Henk van der Horst en Bob van der Houven op 1 april om 20.30 uur terug op de legendarische televisie programma's Farce Majeure en Showroom. Uw laatste kans om deze voorstelling te zien, want ze spelen in Calypso de allerlaatste.

KINDERVOORSTELLING In de foyer zijn op zondag 2 april vanaf 10.00 uur verschillende muzikale activiteiten. Om 11.00 uur speelt Het Kleine Theater: Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen. Ze zit er helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog een, en nog een... tot er opeens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen. Een feest van herkenning voor iedereen tussen 2 en 100 jaar.

HIGHLAND BIGBAND Iedere eerste zondag van de maand is er een Crazy Sunday Afternoon in Calypso. Met live muziek, borrelen en een hapje, dansen luisteren, ontmoeten en gezelligheid, de cultuuragenda en het talent van de maand. Op 2 april wordt de live muziek verzorgd door de Highland Big Band.\

Voor informatie en kaarten: www.calypsotheater.nl, kaartverkoop@calypsotheater.nl 0343-591030, Van Ginkel Muziek of VVV Wijk bij Duurstede.