Bijeenkomst mantelzorgers NAH

WIJK BIJ DUURSTEDE Donderdag 18 oktober organiseert Stichting Binding een informatiebijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Als u de zorg krijgt voor iemand met NAH, u wordt mantelzorger, krijgt u naast de zorg ook te maken met het contact met instanties en extra taken. Maar dat niet alleen. Ook kan het moeilijk zijn om te accepteren wat er gebeurd is en om te gaan met de veranderingen in persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Om overbelasting te voorkomen organiseert Stichting Binding deze avond speciaal voor u als mantelzorger van iemand met NAH. Met andere mantelzorgers kunt u ervaringen en zorgen delen. Kom ook langs om lotgenoten te ontmoeten. Er wordt tevens verder gepraat over thema's vanuit een vorige NAH bijeenkomst, zoals het vinden van energie voor je eigen verwerkingsproces. De bijeenkomst wordt begeleid door Karen Spierenburg, consulent mantelzorger van Stichting Binding.

RESPIJTZORG Heeft u interesse in deze bijeenkomst maar heeft u problemen met vervanging van uw mantelzorg of vervoer, neem dan voor 10 oktober contact op met het Steunpunt Mantelzorg. Samen met uw wordt gezocht naar een oplossing.

U bent van harte uitgenodigd. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij Stichting Binding, Steenstraat 14A. U kunt zich aanmelden bij Loket Wijk / Stichting Binding, telefoon 0343 473075 of via mantelzorg@stichting-binding.nl