• Rivier Gemeente

Armeense vluchteling en arts spreekt

WIJK BIJ DUURSTEDE Zondagochtend 26 februari om 10.30 uur samenkomst in De Rivier Gemeente met spreker Gor Khatchikyan. Gor is geboren in Armenië en vluchtte met zijn ouders naar Nederland. "Bereid je voor, want we gaan nooit meer terug," zei zijn moeder, toen Gor met zijn ouders en broer de grens van Europa passeerde. Twaalf was hij, maar hij herinnert zich haar uitspraak als de dag van gisteren.

Inmiddels is Gor 30 jaar, spreekt vloeiend Nederlands, heeft zijn studie medicijnen in Nederland succesvol afgerond, werkt als arts spoedeisende hulp in het Medisch Centrum Zuiderzee in Lelystad, is een begenadigd spreker die de luisteraar op kleurrijke wijze een inkijkje kan geven in het leven van een asielzoeker en is schrijver van het boek 'Geluk Zoeker'. Hij was winnaar van het VARA programma 'Premier Gezocht' en in 'Door de Wereld' vertelde hij over zijn politieke ambities en zijn belangrijkste inspiratiebron: zijn geloof. Gor zegt zelf; "Ik ben geen gelukszoeker maar een geluksbrenger."

Iedereen is van harte welkom voor deze samenkomst.

Na de samenkomst vindt er "meet & greet" plaats met Gor, met koffie/thee en een echte Armeense lekkernij. Kom en neem ook anderen mee. Woon je in Wijk bij Duurstede of omgeving en heb je geen vervoer? Bel dan voor 25 februari 06-58843446, dan word je opgehaald en thuisgebracht. Locatie: Rivier gebouw, Kanaal-Noord 1. De toegang is vrij. www.deriviergemeente.nl