• Prins Dick den Eerste en Adjudant Peter

    Kaieschaiters
  • Prins Dick den Eerste en zijn Adjudant Peter

    Kaieschaiters

Kaieschaiters klaar voor Karnaval 2020!

WIJK BIJ DUURSTEDE Alle voorbereidingen lopen voorspoedig. De kaartverkoop gaat prima en er is een programma dat staat als een huis. Kortom; de Kaieschaiters zijn klaar voor de feestmaand februari.

Prins Dick den Eerste en Adjudant Peter trappen af met het Boerenbal. In residentie Calypso op de Markt maakt DJ Jeroen zijn debuut. Samen met Theo Mezz brengt hij iedereen in Karnavals sferen. Het boekje is dan inmiddels al in heel Waik rondgebracht.

START OP ZATERDAG Dan is het nog 2 weken voor het grote Karnaval begint en dat programma in de Leutbunker heeft een heel hoog feestgehalte. Op zaterdagmiddag beginnen we met de Waikse Optog. De stoet start vanaf de Geerweg om 11 over half 1 en zal via de Geer, De Heul en de Engk door de hele stad trekken. Op zaterdagavond, 22 februari om 20.00 uur het Openingsbal. Barry Badpak en de Double Dj's live op het podium en zorg dat je kaartjes hebt want de kaartverkoop gaat heel snel.

ZONDAG Zondagmorgen is het de beurt aan de kleintjes. De One Two Trio kindershow vanaf 10.30 uur met gratis entree voor de kleintjes en de begeleiders. Op zondagavond, het Noppesbal en ook dan gratis entree (mits verkleed). Optredens van Theo Mezz en Wipneus en Pim.

MAANDAG Op maandagmiddag is het weer tijd voor de Senioren. Wat een feest was het vorig jaar en dit wordt dunnetjes over gedaan. De oudjes worden opgehaald, thuis gebracht en eten en drinken wordt allemaal verzorgd. We gaan er weer een onvergetelijke middag van maken. De avond wordt het hoogtepunt van het weekend. Het eerste optreden op 24 februari is voor de beste Nederlandstalige artiest die er is: Frans Bauer. Eindelijk is het de Kaieschaiters gelukt hem te boeken en we zijn er maar wat trots op. Het feestweekend wordt afgesloten door feestartiest Marco Kraats. Al het geluid en licht wordt verzorgd door GO met DJ Jeroen. Het belooft een maand te worden om nooit te vergeten.

Volg De Kaieschaiters en al het laatste nieuws op facebook en reserveer nu uw kaartjes online, via kaieschaiters.nl of haal ze bij de VVV op de markt.