De gezellige paaslunch
De gezellige paaslunch John Jansen

Volop activiteiten voor Wijkse ouderen

25 maart 2024 om 08:34 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE  Afgelopen vrijdag vierden ruim 140 leden van de Wijkse Algemene Bond voor Ouderen Pasen met een uitgebreide lunch in het Dorpshuis in Cothen. Catering de Witte leverde heerlijke spijzen en er werden volop plannen besproken over het zomerseizoen van de WABO. Er staan maar liefst 23 uiteenlopende activiteiten op de kalender van de WABO. De muziekmiddag komende zaterdag met een optreden van de bekende Dixielandband The Blue Suspenders is tot de laatste stoel bezet. Het zelfde geldt voor de boottochten op 12 en 13 april. Ruim 400 senioren gaan deze dagen een hele dag varen over de Neder Rijn richting Wageningen. Voor een aantal reizen zijn extra bussen ingezet. Om kennis te maken met de WABO kunnen ook niet leden daaraan deelnemen. 

Ook niet leden zijn welkom. Op 18 mei gaat de reis naar de visserijdagen in Urk. Op deze dag gaat Urk terug in de tijd en de tradities van vroeger herleven. Inwoners van Urk trekken massaal hun Urker klederdracht aan om door het dorp te flaneren. Tijdens deze Urkerdag zijn er volop activiteiten, zoals het bakken en roken van vis, maar ook optredens van Urker koren. Kortom, een bijzondere dag waarop de rijke geschiedenis en cultuur van Urk centraal staan. Deze dag is inclusief koffie of thee met gebak in restaurant het Achterhuis. Leden betalen voor deze dagtocht € 25,00 en niet leden van de WABO betalen € 30,00.

Op 15 december is de Matinee van het Kerstconcert van André Rieu in Maastricht. Het viel niet mee om kaartjes te bemachtigen voor dit gigantische evenement in congrescentrum het MEC in Maastricht. Op dit moment zijn alle concerten al uitverkocht. Leden kunnen mee met deze reis voor € 120,00 en niet leden betalen € 130,00. Haast u want er zijn nog 20 kaarten in de verkoop.

ZATERDAG INSCHRIJVEN Voor deze activiteiten kunnen leden en niet leden zich op zaterdag 30 maart tussen 11:00 uur en 13:00 uur opgeven in het restaurant van het E&E Gansfortstraat 4 in Wijk bij Duurstede. U krijgt een formulier mee op welke wijze u de deelname kosten via een overschrijving kunt voldoen.

advertentie
advertentie