Achter de schermen bij de dierenarts

HOUTEN Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij de dierenarts? Dat kan! Zaterdag 6 oktober neemt Dierenkliniek 't Zand deel aan het evenement 'Binnen bij de Dierenarts'. Op deze dag openen zij de deuren voor iedereen! Jong, oud, met of zonder dier; iedereen is welkom! Het hele team zal aanwezig zijn om u in de praktijk te verwelkomen.

Er zullen verschillende leuke activiteiten plaatsvinden tijdens deze dag voor mens en dier.

In de operatiekamer kunt u een knuffelbeer opereren en kennismaken met de narcose-apparatuur. In de röntgenruimte kunnen röntgenfoto's en echobeelden bekeken worden en in ons lab hoort u meer over onder andere parasieten.

Er is ook een knuffelontwerpwedstrijd, laat uw kind thuis een fantasie-knuffel tekenen op A4-papier en lever deze tijdens de open dag in. De winnaar ontvangt zijn/haar ontwerp als echte knuffel!

Er zal deze dag een fotograaf aanwezig zijn om foto's te maken van uw huisdier, u ontvangt hiervan een gratis afdruk. Verder is er een gratis zak Hill's voer te winnen door het juiste aantal brokjes in de pot te raden.

De open dag vindt plaats op 6 oktober van 12:00 tot 15:00, Dierenkliniek 't Zand, Zandweg 11, tel: 0343-575200, info@dierenkliniekhetzand.nl www.dierenkliniekhetzand.nl

Bijlagen