• Het 54ste Kneuterblad

    De Brienkneuters
  • Het 54ste Kneuterblad

    De Brienkneuters

54ste Kneuterblad onthuld!

COTHEN Afgelopen zondag was het dan zo ver in de Residentie van de Brienkneuters, In café 't Molentje is tijdens een gezellige feestmiddag het 54ste Kneuterblad onthuld.

ROODKAPJE Om 15.00 uur gingen de deuren open en stroomde het al lekker vol met nieuwsgierige mensen, waaronder natuurlijk Prins Marco den Tweede. Nadat iedereen eerst een tijdje gezellig heeft staan bijpraten en speculeren over het nieuwe blaadje, werd Prins Marco met zijn Adjudant naar voren geroepen. Hier werd uitgelegd dat ze niet zomaar een boekje krijgen, maar dat ze er uiteraard iets voor moeten doen. De presentatie werd door Arthur gedaan maar hij had een assistent uitgenodigd. Dit was niemand minder dan meneer de Wolf van het sprookje Roodkapje! Vervolgens werden er netjes volgens het thema 'Er was eens' diverse vragen gesteld over sprookjes! De kennis van de Prins werd getest en als de vraag goed beantwoord werd gaf meneer de Wolf een pakje met kledingstukken. Adjudant Sander mocht zijn Prins helpen aankleden. De Prins veranderde langzaam in Roodkapje en op het laatst kreeg Roodkapje haar mandje en daar kwam het nieuwe Kneuterblad uit.De eerste exemplaren werden overhandigd aan de Prins van Odijk en van Schalkwijk.

LANGS DE DEUREN Iedereen was razend enthousiast over het Kneuterblad. Het promotieteam van CV de Brienkneuters komt deze week het boekje rondbrengen in Cothen. Er wordt een donatie van 5 euro gevraagd zodat er weer een leuk en gezellig carnavalsweekend is voor iedereen! De Brienkneuters bedanken alle sponsoren, want mede door hen is dit prachtige boekje tot stand gekomen.