Sport lezersnieuws

Kastelentocht voor authentieke rijtuigen

De 53e editie van de Doornse Kastelentocht keer weer terug naar Landgoed Huis Doorn. Op zondag 19 augustus zijn de Utrechtse Heuvelrug en aangrenzende gemeentes weer het decor van de Kastelentocht van vereniging De Stichtse Aanspanning.

5e Daily Fit open toernooi 2018 TV UitwijK

Er wordt veel in poules gespeeld, dus dat kan een lange, intensieve week worden.....om in ieder geval op vrijdagavond op het terras te eindigen voor een onvervalste Engelse pub party! Met een NIET Engelse bierproeverij, pubquiz, darttoernooi en rond 21.00 een demowedstrijd van cat. 1-2 spelers.

'Stegen-fietstocht' Langbroek

Dorpshuis de Toekomst in Langbroek organiseert een fietstocht, (ca. 20 km.) op donderdag 16 augustus a.s. Verzamelen en vertrek om 19.00 u.,vanaf Dorpshuis,Prinsenplein 3 De eigen bijdrage is € 5,00 (d.i. incl.

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Zomerbridge

Deze zomer is er weer zomerbridge voor leden en niet-leden bij bridgeclub Dorestad. Een gezellig avondje bridgen voor iedereen. Een leuke manier om kennis te maken met de leden van bridgeclub Dorestad.

Viswedstrijd H.S.V de Zwarte Boei

Beste,

Op zondag 8 juli wordt de 8e viswedstrijd gehouden van H.S.V de Zwarte Boei in de Arkervaart te Nijkerk.

Wedstrijd is van 08.30 tot 12.30 uur.

Loten om 08.00 uur.

Kosten ? 5.00.

Met de Blauwe Bever naar Everdingerwaard

Met de Blauwe Bever naar Everdingerwaard

Bridgecursus in Wijk bij Duurstede

Op donderdagavond 20 september 2018 start bridgeclub Dorestad samen met bridgeclub Gansfort een cursus bridge voor beginners. De cursus wordt gegeven in het E&E Gasthuis op Gansfortstraat 6 in Wijk bij Duurstede.

Viswedstrijd H.S.V de Zwarte Boei

Beste,

Op zondag 22 juli wordt de 9e viswedstrijd gehouden van H.S.V de Zwarte Boei in de Hogevaart te Zeewolde.

Wedstrijd is van 08.30 tot 12.30 uur.

Loten om 08.00 uur.

Kosten ? 5.00.

Pagina's