Lokaal lezersnieuws

Dieren van Kinderboerderij de Vliert verblijden bewoners Ewout en Elisabeth Gasthuis met een bezoekje

Hoeveel blijdschap een dier kan brengen, blijkt wel uit de reacties van bewoners van het Ewoud en Elisabeth Gasthuis toen afgelopen week Kinderboerderij de Vliert uit Wijk bij Duurstede langskwam met hun dieren.

Geachte heer Marchal, beste wethouder,

Gisteren, 25 maart jl., een brief van u mogen ontvangen betreffende het aardgasvrij maken van de Noorderwaard noord. Er zijn echter een aantal zaken waar ik mij zorgen over maak. Voor de zoveelste keer wordt er in uw brief gesproken over de warmtepomp.

Amivedi week 12

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Uitwisseling Basisschool De Horn/ Grundschule Sittensen

19 kinderen en drie leerkrachten van de groepen 6 en 7 van basisschool de Horn zijn op woensdag 20 maart naar Duitsland vertrokken voor een uitwisselingsprogramma met Grundschule Sittensen. Sittensen in een plaats nabij Hamburg. De voertaal is zoveel als mogelijk Engels.

Geen steun voor motie

WIJK BIJ DUURSTEDE – Dat coalitiepartijen vaak tegen een motie van wantrouwen zijn, is logisch. Dat een oppositiepartij dit al voor een vergadering roept, is een ander ding. Toch zal SP-fractievoorzitter Jeroen Brouwer een motie van D66 niet zal steunen.

Theater van Santen speelt minimusical De Kleine Prins in Driebergen

Zondagmiddag 28 april speelt Theater van Santen een minimusical in Theater Maitland in Driebergen. Een heuse musical geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en gaat over de Kleine Prins.

Keuzes maken bij woningbouw

WIJK BIJ DUURSTEDE – Op de SP Woningbouwavond, met Woonbond directeur Paulus Jansen, Viveste medewerker Petra Dijkstra en WS Cohen Directeur Wim Moggré werd duidelijk dat er veel moet gebeuren.

Amivedi week 11

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Vragen over winsten VNG

WIJK BIJ DUURSTEDE – Als belangenbehartiger is de Vereniging van Nederlandse Gemeente actief voor gemeenten. Minder bekend is dat de zij uit commerciële activiteiten enorme winsten haalt. `Oplopend tot 1,5 miljoen, door cursussen, congressen of activiteiten in het buitenlands.

Beauty, bewegen en spelletjes tijdens NLDoet

Veertig cliënten van het Ewoud en Elisabeth Gasthuis van QuaRijn hebben op 15 maart een heerlijke middag gehad met dank aan alle vrijwilligers van NLDoet. De geplande wandeltocht kon vanwege het onstuimige weer niet doorgaan.

Pagina's