Lokaal lezersnieuws

Help Dennis aan een nieuwe brailleprinter!

Door een hersentumor is Dennis ten Boske blind geworden. In zijn bedrijf dat o.a. brailledrukwerk levert (zie https://dorestadservices.nl/ ) maakt hij gebruik van een brailleprinter.

Het eenzame beroep van een arbiter

Zaterdagavond 28 september doet Bas Nijhuis in de Allemanswaard in Amerongen zijn verhaal over hoe het is om door een hele tribune (en natie) te worden uitgejoeld. Hoe ga je om met de druk van publiek, spelers, de bond en media tijdens de belangrijkste wedstrijden?

Wie durft?!

Dinsdag 10 september om 20:15 uur speelt theatermaker Timo, ‘De Spraakversterker’, een interactieve voorstelling in de Allemanswaard in Amerongen, speciaal in het teken van de Week van de Alfabetisering. Timo komt dan wel optreden, maar zij collega’s komen niet opdagen.

Kindervoorstelling 'En niemand wist waarom'

Vrijdagavond 6 september om half zeven speelt Simone Vertelt de voorstelling ‘En niemand wist waarom’ in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Maarn.

Amivedi week 28

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Minibieb in De Geer

Sinds zaterdag is er een nieuwe minibibliotheek in Wijk bij Duurstede. Je kunt hier gratis boeken lenen of ruilen. Het adres: Bacchus 2.

De Horn=Gezond

 

De Horn heeft op 11 juli 2019 het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat de school zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Horn is trots op dit behaalde resultaat! We hebben er hard aan gewerkt.

Zesde lustrum De Horn

De Horn 30 jaar

Dit schooljaar vieren de leerlingen, ouders en de leerkrachten het zesde lustrum. Dertig jaar geleden is de school gestart in de sporthal De Horden. Daar werden de groepen 1 t/m 4 tijdelijk gehuisvest. Het pand van De Horn is later gebouwd aan de Overloop.

Amivedi week 27

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

geef jongeren weer een toekomst

Stichting BED is een vrijwilligersorganisatie die jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar een dak boven hun hoofd biedt.

Pagina's