Lokaal lezersnieuws

Het delen van financiële zorgen biedt opluchting

Anna heeft lang zelf geprobeerd haar financiële problemen op te lossen door het ene gat met het andere dichten, maar ze kwam er niet uit.

SP stemt tegen kadernota

 

Eerste editie FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival groot succes

Op zaterdag 7 juli beleefden duizenden uitzinnige kinderen een onvergetelijke dag tijdens de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in Utrecht.

High Tea voor cliënten QuaRijn Wijk bij Duurstede

De cliëntenraad van het Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede organiseerde op zondagmiddag 8 juli een gratis High Tea voor alle cliënten van het E&E, inclusief een introducé. En het was een succes!

Stagiair QuaRijn wint prijs op ‘Be my guest’ evenement

Lujain Alkassar stroomde door van werkplek leren naar een sprintgroep en bemachtigde vervolgens een stage als Servicemedewerker bij het Ewoud en Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede.

Kersen eten met de W.A.B.O.

Op donderdagmorge 5 juli gingen ruim 100 leden van de Wijkse Algemene Bond voor Ouderen te voet, op de fiets of met de auto op pad voor hun jaarlijkse zomeruitje : kersen eten .

De Utrechtse Heuvelrug anno 1895

Schrijver Anne van Doorn heeft een gratis e-book gepubliceerd getiteld ‘Een zomerherinnering : beschrijvingen van Leersum en Amerongen anno 1895’. Het e-book bevat artikelen uit een landelijk dagblad uit de zomer van 1895.

SV Tref bedankt de sponsors en vrijwilligers.

Schietsportvereniging Tref uit Langbroek bedankt alle sponsers voor de prijzen die zij beschikbaar gesteld hebben voor de verlotingstafel op het Kersenfestival 2018 in Cothen.

Modderdag bij Partou Cothen

Afgelopen donderdag hebben we mee gedaan aan de jaarlijkse Nationale modderdag.

Het ene moment schaterlachen, dan weer een traan over mijn wang’

Het is een pittige baan, wijkverpleegkundige. Dat durf ik best hardop te zeggen.

Pagina's