Lokaal lezersnieuws

Wijkse MoBEliteit – leerlingen Revius Wijk onderzoeken markt voor laadpalen

In de bovenbouw van havo en vwo is met ingang van dit schooljaar een nieuw vak opgenomen: Bedrijfseconomie, Ondernemerschap en Financiële zelfredzaamheid (kortweg BE).

Drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Cothen/Langbroek

Op dinsdag 15 januari ging de Zonnebloem Cothen/Langbroek van start met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Er waren 60 gasten en 17 vrijwilligers.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Een mooie zonsopkomst

Een mooie zon opkomst in wijkbijduurstede en cothen

Gift voor Droomhuis

Deze mooie cheque werd op maandag 7 januari door de katholieke parochie in Cothen overhandigd aan de bewoners van het Droomhuis. De verkoop van de door kinderen gemaakte kerststukjes en de collecte bij de kerstsamenzang met Excelsior brachten het prachtige bedrag van €850 op. Geweldig!

Nog meer Kinderzwerfboeken is het doel!Jongerenambassadeurs gezocht om meer kinderen van lezen te laten genieten

Kinderzwerfboek maakt lezen voor álle kinderen mogelijk. Zwerfboeken zijn boeken die zwerven van kind naar kind. En om ervoor te zorgen dat Kinderzwerfboek nog meer kinderen bereikt, zijn ze op zoek naar enthousiaste Jongerenambassadeurs die het succes kunnen vergroten!

Hadden jij of één van jouw familieleden, afgelopen nacht, een AED nodig?


 

Woon je in, Wijk bij Duurstede, de Horden of in Parkwijk in de buurt van de brede school het Anker? Jammer dan, want de kast waarin de AED is opgeborgen is vernield door vuurwerk, afgelopen nacht. De kast hing bij de ingang van de sportzaal van de brede school.

Hadden jij of één van jouw familieleden, afgelopen nacht, een AED nodig?


 

Woon je in, Wijk bij Duurstede, de Horden of in Parkwijk in de buurt van de brede school het Anker?

Jammer dan, want de kast waarin de AED is opgeborgen is vernield door vuurwerk, afgelopen nacht.

Emsemble Leobard in de Grote Kerk van Wijk bij Duurstede

Concert Ensemble Leobard Grote kerk Wijk bij Duurstede

Op zondagmiddag 6 januari geeft het ensemble Leobard een concert in de Grote kerk. Dit ensemble bestaat uit: Daniël Brüggen, blokfluit, Laura Brüggen, Viool, Thomas van Ginneken, blokfluit, en Pim Schipper, clavecimbel.

Revius Wijk steunt Serious Request met kerstmarkt

Ook dit jaar hielpen leerlingen en medewerkers van Revius Wijk op de voorlaatste dag voor de kerstvakantie mee aan het goede doel. Net als voorgaande jaren was gekozen aansluiting te zoeken bij Serious Request van NPO 3FM.

Pagina's