Lezersnieuws

Met de Blauwe Bever naar Everdingerwaard

Met de Blauwe Bever naar Everdingerwaard

Bridgecursus in Wijk bij Duurstede

Op donderdagavond 20 september 2018 start bridgeclub Dorestad samen met bridgeclub Gansfort een cursus bridge voor beginners. De cursus wordt gegeven in het E&E Gasthuis op Gansfortstraat 6 in Wijk bij Duurstede.

Het delen van financiële zorgen biedt opluchting

Anna heeft lang zelf geprobeerd haar financiële problemen op te lossen door het ene gat met het andere dichten, maar ze kwam er niet uit.

Varen en wandelen rond de stuw

Het Safarischip de Blauwe Bever vaart op zondag, 29 juli vanuit Wijk bij Duurstede richting de stuw bij Amerongen. Tijdens de vaart wordt een interessante uitleg gegeven over de functie van de stuw en waarom een stuw belangrijk is voor een waterregulering in onze rivieren.

SP stemt tegen kadernota

 

Viswedstrijd H.S.V de Zwarte Boei

Beste,

Op zondag 22 juli wordt de 9e viswedstrijd gehouden van H.S.V de Zwarte Boei in de Hogevaart te Zeewolde.

Wedstrijd is van 08.30 tot 12.30 uur.

Loten om 08.00 uur.

Kosten ? 5.00.

Eerste editie FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival groot succes

Op zaterdag 7 juli beleefden duizenden uitzinnige kinderen een onvergetelijke dag tijdens de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in Utrecht.

High Tea voor cliënten QuaRijn Wijk bij Duurstede

De cliëntenraad van het Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede organiseerde op zondagmiddag 8 juli een gratis High Tea voor alle cliënten van het E&E, inclusief een introducé. En het was een succes!

Wijkse karateka's op NKA Zomerkamp 2018

Wijk bij Duurstede, Zondag 8 juli 2018.

NKA Zomerkamp 2018.

De leden van Karateschool Shiai-Jo hebben deelgenomen aan het jaarlijkse zomerkamp van de Nederlandse Karate Associatie (NKA) wat gehouden werd op 6 t/m 7 juli.

Stagiair QuaRijn wint prijs op ‘Be my guest’ evenement

Lujain Alkassar stroomde door van werkplek leren naar een sprintgroep en bemachtigde vervolgens een stage als Servicemedewerker bij het Ewoud en Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede.

Pagina's