Deel je nieuws

klassieke kerstfilm Scooge in dorpshuis

De klassieke kerstfilm Scrooge in Dorpshuis De Toekomst datum: vrijdag 13 december locatie: Dorpshuis ‘De Toekomst’, Prinsenplein 3, Langbroek aanvang: 20.00 uur zaal open:19.30 uur entree: € 5,00 (incl. 1 gratis kopje koffie of thee) info: Mieke Versteeg, tel. tel. 06 29907557

Filmhuis Calypso Celle que Vous Croyez

Filmhuis Calypso Celle que Vous Croyez

Advent-Kerstzangdienst

Zondagavond 22 december (aanvang: 19.30 uur) is er een Advent-Kerstzangdienst in de Hervormde kerk van Overlangbroek. Met samenzang en muzikale bijdragen op piano, keyboard, dwarsfluit, blokfluit, harp en orgel. Jong en oud zijn van harte welkom!

SVL 1 -Almkerk 1

Zaterdag 7 december 2019

 

Vooraf:

Kerstmusical in Wijk bij Duurstede

Op zaterdag 21 december 2019 is in het Reviusgebouw in Wijk bij Duurstede de kindermusical “De moeite waard”  te zien.

Joy for kids

Vrijdagavond 13 november is er Joy for Kids in de Open Hof. Deze avond zal in het teken staan van kerst. We starten om 17:30 met het kerstdiner. We hebben dit keer een speciale kerstknutsel en een mooi verhaal. Om 19:30 is het weer afgelopen.

Kerstconcert Davina-SMK

Het traditionele kerstconcert van het Stichts Mannenkoor, dit jaar op zaterdag 21 december, krijgt extra cachet door de gastbijdrage van Vrouwenkoor Davina uit Rijswijk (Gld)

Vrijwilligerswerk? Gewoon doen

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Ankie Mulder is al zes jaar vrijwilliger bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede. Eén keer in de twee weken op woensdag geeft ze leiding aan het bloemschikken en vrijdagochtend is ze te vinden in het ontmoetingscentrum.

Andries Knevel spreekt in Wijk

Andries Knevel, bekend van de TV, spreekt zondag 15 december 2019 in Baptistenkerk De Haven over 'Wat een kwetsbare God'.

Pagina's