Lezersnieuws

Keepersdag bij VV BZS Beusichem

Zondag 13 januari 2019 organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg in samenwerking met VV BZS een Goalkeeping Challenge voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Wijk bij Duurstede en omgeving.

Kerstfeesten in ‘De Haven’

Op Kerstavond 24 december en kerstochtend 25 december zijn er feestelijke bijeenkomsten in Baptistenkerk “De Haven” in Wijk bij Duurstede. Met mooie muziek, filmpjes, traditionele kerstliederen en chocomel.

Kerstnachtdienst

Inspiratieavond Voorlezen met gebaren

Voorlezen is bijzonder goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Als Bibliotheek doen we dan ook veel op het gebied van voorleesactiviteiten.

Choi Do Kwan net niet in de Prijzen

Taekwondoschool Choi Do Kwan is  bij het evenement  van  Yoo Sin in Nijmegen net niet in de prijzen gevallen De gebroeders Wafai eindigde beide op de 4e plaats,  Cindy Jones op de 6e plaats, Ambra van Hintum , Jo Ann en Talia Pinas 7e plaats en Donya Rostami 12e en Gwen Boone 10e plaats.

2 zwarte band kandidaten voor Choi Do Kwan

Wijk bij Duurstede: Op zaterdag 15 december, gaan twee kandidaten van Taekwondoschool Choi Do Kwan uit Wijk bij Duurstede zwarte band examens afleggen. Het zijn Gwen Boone en Ambra van Hintum, beide dames hebben het afgelopen jaar zwaar getraind voor het examen.

Wijkse Karateka's in de prijzen!

Wijk bij Duurstede 9 december 2018,

 

Op Zondag 9 december hebben de leden van Karateschool Shiai-jo mee gedaan aan de 'Open Nederlandse. Kampioenschappen Kyokushin Karate voor jeugd en beginners'. Deze vindt plaats op zondag 9 december 2018 te Gilze

 

SVL 1 - GGVZ 1

Deel 2

SVL – VVGZ 2 – 0

Dat Danny Kuijer alweer de zoveelste SVL-speler is die zijn 200e wedstrijd in het eerste speelt en waarvoor hij aan het begin van de wedstrijd tegen VVGZ werd gehuldigd, bewijst maar weer eens temeer dat de alternatieve betekenis van de letters SVL: ‘Saamhorigheid – Vriendschap – Loyaliteit’ telk

Sinterklaas bingo van de W.A.B.O.

Op woensdag 5 december organiseerde de Wijkse Algemene Bond voor Ouderen in samerwerking met Albert Heijn Steenstraat Wijk bij Duurstede een sinterklaas bingo in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis. De belangstelling wsa enorm . Er waren maar liefst 108 deelnemers aan de bingo.

Sinterklaas gearriveerd bij De Horn

 

 

Op woensdag 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Horn. Vol verwachting klopten de harten van alle kinderen, ouders en leerkrachten. 

 

In een vrachtauto

Pagina's