Deel je nieuws

Amivedi week 16

Onthulling paneeltjes De Jonge Rembrandt

Met het wegtrekken van het witte laken werden de paneeltjes getoond die door de cursisten en de kinderen van de kindercursus van het Wijks Atelier zijn geschilderd.

SVL 1 - Almkerk 1

Als SVL wilde eindigen in de middenmoot van de competitie waren er volgens de stand in deze competitie normaliter nog twee mogelijkheden om punten te vergaren.

Maatschappelijke stage bij ouderen brengt mensen dichter bij elkaar

Het Revius laat dit jaar brugklassers al kennis maken met een uitgebreide maatschappelijke stage. Onder het thema ‘De jeugd van tegenwoordig’ mochten zelfs brugklassers al aangeven waar ze graag een bijdrage wilden leveren. De scholieren helpen o.a. ouderen, vluchtelingen en de natuur.

Spannende ontknoping

Zojuist is ‘De blikvanger’ voor het eerst als e-book verschenen. Deze spannende regiothriller van schrijver M.P.O. Books kwam in 2010 als paperback uit. De papieren versie beleeft inmiddels de vierde druk.

Zuidvogels 1 - SVL 1

SVL speelde afgelopen woensdagavond tegen Zuidvogels in Huizen voor de beker, na een gelijke stand 1-1 moesten er strafschoppen genomen worden. Door drie gemiste strafschoppen verloor SVL deze beker wedstrijd van Zuidvogels die met dit resultaat in de voorronde van de KNVB-beker gaan spelen.

Optocht Palmpasen Grote Kerk

‘Dans en zing, hosanna voor de Koning….’ klonk het al op de Markt op zondagmorgen. De kinderen van de Protestantse Gemeente Wijk bij Duurstede liepen al zingend met hun zelf versierde palmpaasstokken door de straatjes van het centrum naar de grote deur bij de hoofdingang van de kerk.

Amicedi week 15

VVGZ 1 - SVL 1

SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen VVGZ in Zwijndrecht en verloor met 4-2 in een zeker niet een allerbeste wedstrijd. SVL ers waren zeker niet bij de les er klopte maar weinig van en VVGZ bepaalde de wedstrijd.

Collecte Seniorendagtocht Langbroek

Zoals al heel lang gebruikelijk wordt in Langbroek gecollecteerd voor de jaarlijkse seniorendagtocht. Om deze dagtocht mogelijk te maken, wordt dit jaar van 22- t/m 27 april a.s. huis aan huis gecollecteerd in Langbroek. Een gift hiervoor in de collectebus wordt bijzonder op prijs gesteld.

Pagina's