Lezersnieuws

Kastelentocht voor authentieke rijtuigen

De 53e editie van de Doornse Kastelentocht keer weer terug naar Landgoed Huis Doorn. Op zondag 19 augustus zijn de Utrechtse Heuvelrug en aangrenzende gemeentes weer het decor van de Kastelentocht van vereniging De Stichtse Aanspanning.

Korenmolen "Oog int Zeil" te Cothen staat weken stil.

Na de bouwvak vakantie komt korenmolen "Oog int Zeil" te Cothen stil te staan. De steling dit is de  omloop rondom de molen op 7,5 meter hoogte  is in zeer slechte staat. De liggers (balken} en vloerplanken van de stelling moeten worden vernieuwd.

Lekkerbekken maken er een feestje van

Wat een gezellige middag was het in het Ewoud in Elisabeth Gasthuis. Afgelopen zaterdag heeft het koor "De Lekkerbekken" opgetreden. Zij hebben weer gezorgd voor een middag vol zangplezier en er werd zelfs gedanst!

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

5e Daily Fit open toernooi 2018 TV UitwijK

Er wordt veel in poules gespeeld, dus dat kan een lange, intensieve week worden.....om in ieder geval op vrijdagavond op het terras te eindigen voor een onvervalste Engelse pub party! Met een NIET Engelse bierproeverij, pubquiz, darttoernooi en rond 21.00 een demowedstrijd van cat. 1-2 spelers.

'Stegen-fietstocht' Langbroek

Dorpshuis de Toekomst in Langbroek organiseert een fietstocht, (ca. 20 km.) op donderdag 16 augustus a.s. Verzamelen en vertrek om 19.00 u.,vanaf Dorpshuis,Prinsenplein 3 De eigen bijdrage is € 5,00 (d.i. incl.

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Zomerbridge

Deze zomer is er weer zomerbridge voor leden en niet-leden bij bridgeclub Dorestad. Een gezellig avondje bridgen voor iedereen. Een leuke manier om kennis te maken met de leden van bridgeclub Dorestad.

Viswedstrijd H.S.V de Zwarte Boei

Beste,

Op zondag 8 juli wordt de 8e viswedstrijd gehouden van H.S.V de Zwarte Boei in de Arkervaart te Nijkerk.

Wedstrijd is van 08.30 tot 12.30 uur.

Loten om 08.00 uur.

Kosten ? 5.00.

Pagina's