Deel je nieuws

Kwaliteitsverpleegkundigen behalen certificaat

Deze groep verpleegkundigen van onder andere het Ewoud en Elisabeth Gasthuis, heeft inmiddels hun certificaat behaald voor de scholing tot 'kwaliteitsverpleegkundige in het verpleeghuis'. De opgedane kennis nemen zij nu mee naar de werkvloer om zo samen met de collega’s te werken aan de kwaliteit

Wat een mooi schip


Afgelopen week hebben de groepen 3 tot en met 5 van De Horn een bezoek gebracht aan het Wijkse Vikingschip. 

Congres zorg voor de toekomst

QuaRijn bestaat 10 jaar en daarom hebben we alle medewerkers in het zonnetje te gezet. Als dank voor hun dagelijkse inzet organiseerde QuaRijn het congres ‘Zorg voor de toekomst’ in de Basiliek in Veenendaal.

Vrijwilligers E&E genieten in Ouwehands Dierenpark

QuaRijn bestaat 10 jaar en dat vieren we ook met onze vrijwilligers. Als dank voor hun inzet werden alle vrijwilligers getrakteerd op een dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het was echt een feestdag. Wil je ook vrijwilliger worden bij QuaRijn?

Amivedi week 24

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Met de klas naar de boerderij

Tijdens een boerderijles kom je van alles te weten over het boerenbedrijf. Over de dieren die er leven, wat ze te eten krijgen en wat voor voedsel ze produceren voor ons. Je ziet waar de dieren wonen en wat ze de hele dag doen en wat er allemaal nodig is om ze te verzorgen.

JOVD Utrecht e.o.: Nieuw college provincie Utrecht plaatst linkse ambitie boven draagvlak

Deze week presenteerde het nieuwe college van Gedeputeerde Staten zijn plannen voor de komende bestuursperiode. De plannen staan vol met ambitieuze doelen maar de concrete uitwerking en financiële onderbouwing ontbreekt volledig. De JOVD betreurt deze manier van politiek bedrijven.

Revius Wijk feliciteert alle geslaagden!

De examenuitslag is bekend!

Met trots meldt Revius Wijk dat 86,4% van de vmbo-t leerlingen en 93,8% van de havo-leerlingen geslaagd is voor het eindexamen.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

50.000 rijdende Stella Livorno’s in Nederland

Choi Do Kwan wint 3 X goud en 1 x brons

De Meern, Op zaterdag 9 juni heeft Taekwondo vereniging Choi Do Kwan uit de Meern 3x goud en 1 brons gehaald op de District West stijl ( Poomsae) wedstijden. In totaal deden 138 deelnemers mee over 3 velden.

Pagina's