Deel je nieuws

‘Volle bak’ bij Valentijn in Cothen

Op dinsdag 12 februari organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek een Valentijnsbingo, waar wel 70 gasten op af kwamen. Ook 15 vrijwilligers waren gekomen om die ochtend alles in goede banen te leiden. De grote zaal van Verenigingsgebouw Excelsior zat helemaal vol!

Succesvol danexamen Kyusho Jitsu

Op woensdag 6 februari heeft Willem Enoch het danexamen Kyusho Jitsu afgelegd. Dit examen werd afgenomen door de technische commissie van de Dim Mak Europe. Het examen begon met een pittig theorie gedeelte waarin alle theorie van de afgelopen graden en het huidige examen werd gevraagd.

Taekwondo examens EMA

Bij Enoch Martial Arts zijn onlangs de Taekwondo examens gehouden. Verdeeld over 2 dagen en 2 locaties hebben 8 leerlingen examen gedaan.

SVL – Geinoord 4 – 2

Zaterdag 9 febr. 2019

Voedselbank Kromme Rijn houdt inzamelactie bij AH Steenstraat

Op zaterdag 16 februari a.s. houdt de Voedselbank Kromme Rijn een inzamelactie bij Albert Heijn op de Steenstraat in Wijk bij Duurstede.

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Kennismakingsles Mind-Walk in Wijk bij Duurstede

Mindful wandelen in de buitenlucht is ontspannen en genieten. Onderzoeken bewijzen wat deelnemers al hebben ervaren. In beweging zijn, genieten van het moment en de natuur als decor is rustgevend.

Open uurtje HDV De Trouwe Viervoeter

Cothen, 16 februari van 11.00 tot 12.00 heeft HDV De Trouwe Viervoeter een open uurtje. Tijdens dit uur bent u samen met uw hond welkom om gratis een proefles te volgen. Een puppyles, gehoorzaamheid of agility. U hoeft zich daarvoor niet van te voren op te geven.

Maak bij Lions Levefanum kennis met thrillerauteur Ronald van der Pol

Op 20 februari zal Ronald van der Pol bij Lions Levefanum verhalen over zijn hobby, het schrijven van thrillers. Er zijn reeds 4 boeken van hem verschenen.

Ronald is op 18 maart 1962 geboren in Driebergen en woont in Wijk bij Duurstede.

Vier seizoenenboom zomaar een dagje in het verzorgingshuis

 

Vier seizoenenboom in de huiskamers op de 4e en 6e etage

Afd verzorgingshuis  3e tm 6e etage EEG  (Quarijn )  Wijk bij Duurstede.

 

In de nieuw te openen Huiskamer ( medio Maart 2019 ) op de 6e etage van het verzorgingshuis

Pagina's