Deel je nieuws

Amivedi week 33

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Bridgeclub Dorestad zoekt nieuwe leden

Op donderdag 5 september 2019 start het nieuwe bridgeseizoen voor bridgeclub Dorestad in Wijk bij Duurstede.

Cursus Spaans

In september start er een nieuwe Spaanse taalschool in Wijk bij Duurstede.

Docent is de ervaren Spaanse docente Sonia Montserrat Perez Rodriguez. Sonia komt oorspronkelijk van het Spaanse eiland Gran Canaria.

Line Dance start per 1 september in Cothen

Line Dance is buitengewoon leuk om te doen. Er wordt op verschillende maatsoorten gedanst. Iedereen maakt dezelfde bewegingen en doet dezelfde passen. Line Dance is niet leeftijd gebonden. In het begin is het even doorzetten om te leren.

Mind-Walk avond in Wijk bij Duurstede

Dinsdag 3 september vindt weer een Mind-Walk avond plaats in Wijk bij Duurstede. Mind-Walk is wandelen met aandacht voor jezelf en de omgeving in een groep van maximaal 10 personen onder begeleiding van een gecertificeerd Mind-Walk-trainer.

Amivedi week 32

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Workshop "Plukboeket maken"

Mérie Rijnberk, meester bloembinder komt een workshop ´Plukboeketten maken" geven in De Wijkse Moestuin (www.dewijksemoestuin.nl). De kosten bedragen 15 euro voor aandeelhouders, strippenkaarthouders en vrijwilligers en 25 euro voor andere geïnteresseerden.

Workshop "Plukboeket maken" in De Wijkse Moestuin

De Wijkse Moestuin heeft naast heerlijke verse groenten van het seizoen een keur aan mooie bloemen die de deelnemers met een oogstaandeel gratis iedere week mogen plukken.

Film Le Grand Bain in Dorpshuis De Toekoms

Film Le Grand Bain in Dorpshuis De Toekomst Leeftijdadvies: alle leeftijden, Categorie: comedy/drama datum: vrijdag 23 augustus Locatie: Dorpshuis ‘De Toekomst’, Prinsenplein 3, Langbroek aanvang: 20.00 uur zaal open: 19.30 uur entree: € 5,00 (incl. 1 gratis kopje koffie of thee)

Fit4all Vitaliteitsdag

Hoe kan je zo gezond mogelijk blijven? Zonder daarbij allerlei gekke fratsen uit te moeten halen?

De Fit4all vitaliteitsdag?is de grootste Gezondheidsbeurs van de Utrechtse Heuvelrug. Met meer dan 25+ verschillende aanbieders op het gebied van vitaliteit.

Pagina's