Sport

LANGBROEK Het kersttoernooi zit er weer op, dit al voor de 14 de keer. Het aantal deelnemers was groter als afgelopen jaren, er verschenen wel 26 teams die met elkaar de strijd aangingen.De groep is 14 jaar geleden in de Hordenhal begonnen, maar na het dichtgaan van de hal bij SVL doorgegaan.
Advertorial
We willen er allemaal goed uitzien en hier besteden we daarom dagelijks ook veel tijd aan. Misschien kan je wel uren voor de spiegel staan om ervoor te zorgen dat je er...
COTHEN Edwin Bakker vertrekt aan het eind van het seizoen als trainer van S.V.F. Hij is bezig aan zijn vierde seizoen bij de 4e klasser uit Cothen.
COTHEN Seizoen 2017/2018 was er slechts 1 meisjesteam bij SVF. Vorig jaar waren er genoeg meiden voor twee leeftijdsgroepen en dit seizoen zijn er alweer drie teams; meisjes onder 13, onder 15 en onder 17. De speelsters komen niet alleen uit Cothen, maar ook uit Langbroek en Wijk. Deels omdat er bij de respectievelijke clubs SVL en CDW geen...
Advertorial
WIJK BIJ DUURSTEDE Er is een nieuwe praktijk voor fysiotherapie geopend in Wijk bij Duurstede. Happel Fysiotherapie zit sinds januari in het gebouw van...
WIJK BIJ DUURSTEDE In het weekend van 30 november/1 december vond het 33ste Frans Odijk Toernooi plaats in de dojo in Wijk bij Duurstede. Dit toernooi vindt plaats in de dojo van Judo Duurstede. Na vrijdagavond alles klaar gemaakt te hebben kon het toernooi zaterdag en zondag helemaal losgaan.
COTHEN Esmee Kosterman is een racetalent, zo heeft ze de afgelopen jaren bewezen. De 14-jarige Esmee deed in haar klasse mee aan het Nederlands Kampioenschap karten. Omdat deze dure sport niet zelf op te brengen is, zoekt Esmee altijd naar sponsors.
WIJK BIJ DUURSTEDE Op 7 november 1979 is korfbalvereniging Viking opgericht. Nu, 40 jaar later, is het nog steeds een bruisende, jonge vereniging. Afgelopen zaterdag werd het gevierd in de korfbalhal en in de kantine.
MARIEMBOURG Met een keurige tweede plaats bezegelde karter Milan Kok zondag het IAME X30 Benelux-kampioenschap. Op het circuit van Mariembourg pakte de twaalfjarige rijder uit Wijk bij Duurstede overtuigend de titel in X30 Cadet-klasse en verzekerde zich daarmee van zijn tweede titel in twee jaar tijd.
WIJK BIJ DUURSTEDE Al op 4-jarige leeftijd ging Ayden (9) voetballen bij de mini's van CDW. Inmiddels traint hij 3 keer per week bij FC Utrecht waar op zaterdag ook nog een wedstrijd wordt gespeeld. Op een toernooi is Ayden door scouts ontdekt waarna hij eerst bij Ajax stage liep en nu bij Utrecht een 3-jarig contract heeft. Het is voor het...