• QR code collecte

    Jantje Beton

Scouting SeaLions collecteert voor Jantje Beton!

14-02-2020, 12:14 | Lezersnieuws | Sarah van der Vliet

Van maandag 2 t/m 7 maart 2020, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook Scouting SeaLions Zeeverkenners doet mee, omdat 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas gaat.

Het belang van spelen

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend, 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten.  Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Over Jantje Beton

Daarom faciliteert Jantje Beton al bijna vijftig jaar spelen; van het begeleiden van het aanleggen van speelplekken, tot voorlichting bij gemeente en ouders. Eén keer per jaar organiseert Jantje Beton een grote collecte. De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor de clubkas van de deelnemers.

 

Help Scouting SeaLions!

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we daar extra activiteiten voor onze jeugdleden mee bekostigen.

 

Collecte

De SeaLions zullen op zaterdag 7 maart in een aantal straten in de Noorderwaard en de Horden in Wijk bij Duurstede langs de deuren gaan. Wilt u ons helpen? U kunt aan ons doneren via onze digitale collectebus via onderstaande QR code. Wilt u zelf ook geld voor ons inzamelen? Maak dan vanaf nu een online collectebus aan op www.jantjebeton.digicollect.nl en kies voor Scouting SeaLions als te steunen club. Met een online collectebus kan de opbrengst voor onze club verhoogt worden door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. Helpt u ons om onze leden nog meer speelmogelijkheden te geven?

 

Wij wensen onze collectanten alvast veel succes!