• Uitreiking cheques

    Witlox

Lions Levefanum overhandigt cheques aan stichting Concerten Grote Kerk en aan Schaats bij Duurstede

09-12-2019, 16:31 | Lezersnieuws | Frans

Begin november 2019 organiseerde Lions Levefanum het jaarlijkse diner in de kerk. Ruim 120 mensen hebben die avond genoten van de sfeer en het heerlijke door Lions Levefanum leden bereidde diner.

Uit de opbrengst van dit diner zijn twee organisaties nu ondersteund voor haar activiteiten.

 

Stichting Concerten Grote Kerk. De bijdrage van de Lions wordt aangewend voor het restauratieproject van het Harrison & Harrison orgel uit Bishop Auckland. De heer Vredenburg van de stichting nam de cheque van 1500 euro in ontvangst.
Schaats bij Duurstede, dit is een evenement opgezet om kinderen met de schaatssport bekend te laten blijven. Schaatsen is geen automatische gebeurtenis meer in de winter. Er kan gratis worden geschaatst op een kunststof ijsbaan bij de Grote kerk, dit van 14 tm 28 december. Mevrouw Bodok nam de cheque van 1300 euro in ontvangst.

 

Op bijgaande foto van links naar rechts, mevrouw van der Laan van de Lions Levefanum diner commissie, de heer Vredenburg van de stichting Concerten Grote Kerk, mevrouw Bodok van Schaats bij Duurstede en Frank Buskermolen ,president van Lions Levefanum.

Lions Levefanum, sinds de oprichting in 2001 een gezellige Wijkse serviceclub met momenteel 24 leden, ondersteunt actief en belangeloos allerlei lokale initiatieven.