• Maya zingt de wereld rond

    Gillian Jones

Maya zingt de wereld rond, theater voor kleuters

11-10-2018, 10:20 | Lezersnieuws | Martijn

Zondagmiddag om drie uur mogen kleuters komen genieten van een bijzonder muzikaal kleutercabaret in Theater Maitland in Driebergen. De voorstelling heet -Maya zingt de wereld rond- en gaat over nieuwsgierig zijn naar de wereld en de mensen die er leven. Iedereen is op dezelfde planeet geboren, maar toch anders. Wat maakt ons verschillend? En wat hetzelfde? Ga mee op wereldreis: Zingt, danst en trommelt er op los met haar muzikale troubadours. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken. De voorstelling komt uit een koffer en het decor, dat zijn we zelf. Iedereen speelt iedereen een rol in de voorstelling. Een avontuurlijke en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar. Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Over Maya Link: Jarenlang speelde ze voorstellingen met Samba Salad en zet nu een volgende stap met deze solovoorstelling. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met verschillende mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben één ding gemeen, het podium. Mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, ze een spiegel voorhouden, het kind naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. In 2016 won Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant.

De voorstelling begint om 15:00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekzout.nl/theater en aan de deur en kosten 7,50 euro. Theater Maitland is gevestigd aan  De Horst 5 (3971 KS) in Driebergen-Rijsenburg.