• Aankondigingsposter

    Germeraad

Trekkertrek Cothen

01-05-2018, 08:46 | Lezersnieuws | Evelien Germeraad

Datum:

zaterdag 19 mei 2018, 21:00 tot maandag 21 mei 2018, 20:00

Locatie:

Smidsdijk 5
Trekkertrek
Cothen

Brute kracht en gezelligheid op de trekkertrek van de PJGU Langbroek in Cothen.

Op 21 mei 2018, tweede pinksterdag, zal de strijd weer losbarsten tijdens de 6e editie van de trekkertrek in Cothen georganiseerd door de PJGU Langbroek. Deze dag zal de kracht van de standaardtrekkers, sporttrekkers en trucks, in combinatie met de rijvaardigheid van de deelnemers, worden getest. Ruim 150 deelnemers zullen de sleepwagen achter hun machines hangen om het doel, de 100 meter, te bereiken. Slechts enkele zullen deze FULL PULL behalen.

Tussen de klasses door zullen er demo?s gegeven worden. Een daarvan is een duotrek, waar 2 trekkers tegelijk voor de steeds zwaarder wordende sleepwagen staan. Dit jaar is er ook een vrouwenklasse, waar alle stoere vrouwen laten zien dat trekkertrek niet alleen een mannensport is.

Naast de indrukwekkende trekkers en vrachtwagens is er veel te beleven voor jong en oud. De kinderen kunnen hun energie kwijt bij verschillende spelactiviteiten en op de springkussens. Voor de ouders is er een turbo terras voor een heerlijk hapje en drankje. Om deze mooie dag vast te leggen kun je in ?trekkertrek-style? op de foto met het hele gezin.

Dus kom allen tweede pinksterdag, dit jaar op 21 mei, naar de gezelligste trekkertrekwedstrijd van Nederland. Smidsdijk 5 in Cothen, vanaf 10.00 uur, entree tot 12 jaar gratis, vanaf 12 jaar ?8,- per persoon. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.trekkertrek-pjgulangbroek.com.

Heeft u ook zin in een mooi feestje? Zaterdag 19 mei vindt er op de trekkertrek locatie ook een mooi tentfeest plaats. DJ Jasper zal zorgen voor fijne hits vanaf 21:00u (vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht, nix18). Ook voor meer informatie over het tentfeest kunt u kijken op de site. We zien u graag tijdens het pinksterweekend!