SVL en CDW spelen voor Hospice

10-09-2017, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 14:30 tot 16:15

Locatie:

Alexanderdreef 16, Langbroek
Oranjehof Langbroek
Langbroek

SVL en CDW spelen voor Hospice

9 september 2017

Op zaterdag 16 september is er in de gemeente Wijk bij Duurstede een onvervalste "Classico". Op sportpark "de Oranjehof" in Langbroek spelen de voetbalmannen van SVL en CDW tegen elkaar. Het lot besliste, dat beide teams in de bekercompetitie in dezelfde groep geplaatst werden. We hopen natuurlijk op een mooie, spannende en sportieve strijd.

Hoezeer de wedstrijd de gemoederen bezig houdt, blijkt uit het feit, dat er in een Wijkse horecagelegenheid "ingezet" kan worden op de uitslag. Een deel van die opbrengst komt ten goede van de Hospice Wijk bij Duurstede.

Dit initiatief was voor de besturen van beide verenigingen aanleiding om ook iets te doen voor dit sympathieke doel. In onderling overleg hebben de besturen van SVL en CDW dus besloten om de opbrengst van de entreegelden volledig aan de Hospice te schenken. We hopen natuurlijk, dat er veel toeschouwers komen, zodat er na afloop van de wedstrijd een cheque met een mooi bedrag overhandigd kan worden.

De wedstrijd op 16 september begint om 14.30 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt minimaal €4,00. Jeugd tot 18 jaar mag gratis naar binnen, maar kan uiteraard ook een bijdrage leveren.

Bestuur CDW en SVL.