Start Apple Ipad cursus en computersoos

22-09-2017, 17:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 22 september 2017, 17:04

Locatie:

Gansfortstraat 4, Wijk bij Duurstede
ewoud & elisabeth gasthuis
Wijk bij Duurstede

Start Apple Ipad en Computersoos

In oktober start het Leercentrum Stichting Binding weer met een aantal computerlessen en workshops. Bent u nieuwsgierig naar ons totaal aanbod, kijkt u dan op de website:

http://doemee.stichting-binding.nl

Apple Ipad voor de beginnende gebruiker

Voor deze cursus is geen voorkennis nodig. U neemt uw eigen iPad mee naar de lessen.

De iPad is de zeer gebruiksvriendelijke Apple tabletcomputer. Het multimedia apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen. Maar er is nog veel meer mogelijk met apps gratis of betaald downloaden uit de app Store. In dit boek maakt u in 5 lessen stap voor stap kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad, zodat u er snel mee aan de slag kunt. Deze cursus is op de dinsdagochtenden van 09.30 - 11.30 uur en start op 17 oktober. U moet zich vooraf opgeven.

Computersoos

De computersoos is een gezellige bijeenkomst om elkaar meer te leren in het gebruik van computer- programma's. De onderwerpen die op dat moment in de belangstelling staan worden behandeld. Dit wordt op de eerste bijeenkomst met de groep samengesteld.

Het komende jaar staan 13 lessen op het programma binnen de soos.

U kunt zich direct aanmelden via de website. De soos start op 18 oktober en is op de woensdagmiddagen van 13.30 - 15.30 uur. Stapt u later in, overlegt u dan even via de administratie hoe u zich hiervoor kunt aanmelden en wat voor u de kosten zijn.

U kunt ook naar de eerstvolgende inloop van het Digitaal Café komen, op de oneven weken, in de Openbare bibliotheek van het gemeentehuis.

De eerstvolgende inloop is op 27 september om 13.30 uur. De docenten en assistent-docenten helpen u graag verder op het gebied van al uw pc vragen.

De andere optie is dat u met WijkHelpt belt, op telefoonnummer : 0343-572000, op de maandag- en donderdagochtend van 09.00 -12.00 uur.

Uw vraag wordt dan genoteerd en een van de docenten van het Leercentrum belt u dan terug.