• Dubbel Octet Werkhoven/Melton Mowbray

    Martien Stoeten/James Gutteridge
  • Kerken Melton Mowbray/Werkhoven

    onbekend/Michael Zaletskyi

Non Brexit Concert

10-08-2017, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 20 augustus 2017, 10:30 tot 13:30

Locatie:

, Wijk bij Duurstede
RK-kerk OLV ten Hemelopneming, Herenstraat 9, Werkhoven
Wijk bij Duurstede

Non Brexit Concert

In de afgelopen jaren zijn er in Werkhoven diverse speciale concerten geweest, waarbij de netto opbrengst ten goede kwam aan de broodnodige restauratie van het leien kerkdak van de Rooms-Katholieke kerk.

Op 20 augustus bent u opnieuw van harte uitgenodigd voor een bijzondere benefietactiviteit: een koffieconcert door een dubbel octet bestaande uit Nederlandse en Engelse zangers. Hiermee wordt meteen bewezen dat een Brexit op muzikaal gebied in ieder geval in Werkhoven niet aan de orde is!

De Nederlandse delegatie - onder leiding van Martien Stoeten - zal voor u werken van o.a. Tavener, Biebl en De Klerk zingen. De Engelse zangers (uit Melton Mowbray, Leicestershire) staan onder leiding van James Gutteridge en hebben composities van o.a. Karl Jenkins, John Rutter en Gabriel Fauré op hun programma staan. Natuurlijk zullen beide octetten ook gezamenlijk zingen.

Het concert begint om 12.00 uur, voorafgaand hieraan is er koffie en thee met iets lekkers.

U kunt de koorleden die dag ook al horen tijdens een feestelijke Eucharistieviering (voorganger Adri Verweij) met o.a. de Kleine Orgelmis van J. Haydn m.m.v. organist René Verwer en sopraansoliste Eline Stoeten. De viering begint om 10.30 uur.

De toegang is vrij, maar wij hopen op uw gulle bijdrage in de deurcollecte voor 't Dak van Werkhoven!

Plaats : RK-kerk OLV ten Hemelopneming, Herenstraat 9-11 te Werkhoven