Filmhuis Calypso: Waterboys

01-04-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 13 april 2017, 20:00 tot 22:30

Locatie:

, Wijk bij Duurstede
Calypso Theater
Wijk bij Duurstede

Filmhuis Calypso: Waterboys

Victor is een succesvolle misdaadromanschrijver. Zijn volwassen zoon Zack is een professionele cellospeler. Wanneer de twee mannen op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uit worden gezet, besluit Zack met zijn vader mee door Schotland te reizen tijdens de promotie van diens nieuwe boek. Het wordt een emotionele maar ook grappige reis door de prachtige hooglanden van Schotland. Een reis waar ze elkaar maar ook zichtzelf beter leren kennen.

Waterboys vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. Hoofdrollen in deze film van Robert Jan Westdijk (Phileine zegt Sorry) worden vertolkt door Leopold Witte (Ventoux, Dokter Deen) en aanstormend talent Tim Linde. De soundtrack staat bol van liedjes van de cultband The Waterboys, tevens de inspiratie voor de titel.

Donderdag 13 april om 20.00 uur. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, via kaartverkoop@calypsotheater.nl of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).