Filmhuis Calypso draait Toni Erdmann

20-01-2017, 16:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 31 januari 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

, Wijk bij Duurstede
Theater Calypso
Wijk bij Duurstede

Filmhuis Calypso: Toni Erdmann

Ines is een succesvolle zakenvrouw in het buitenland. Werk betekent alles voor haar en er is weinig ruimte voor andere dingen. Wanneer haar eenzame vader op bezoek komt, voelt hij aan dat ze niet gelukkig is. Hij vindt succes niet het belangrijkste in het leven en besluit haar leven op te vrolijken. Hij zet een gekke pruik op en verschijnt plotseling als Toni Erdmann op een bedrijfsfeestje. Op deze manier wil hij haar leven opnieuw zin geven, of ze het nu wil of niet.

Toni Erdmann is een bitterzoete tragikomedie over een moeilijke vader-dochter-relatie. Een film vol pijnlijke observaties en grote levensvragen. Fantastisch geacteerd en geregisseerd. De film weet op een aandoenlijke manier klucht en oprecht drama te vermengen en biedt een unieke kijkervaring. De film won vrijwel alle Europese filmprijzen en is een grote kanshebber voor een of meer Oscars.

Dinsdag 31 januari om 20.00 uur. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, via kaartverkoop@calypsotheater.nl of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).