• Bouman Juwelen

40 Jaar Bouman Juwelen

CULEMBORG De Culemborgse juwelierszaak Bouman Juwelen viert deze decembermaand haar 40-jarig jubileum. Een bijzondere gebeurtenis voor één van de bekendste speciaalzaken in de Betuwe. Deze mijlpaal is  het resultaat van passie voor het juweliersvak, liefde voor de producten en de wil om hard te werken.

Hannie en Herman Treffers waren nog net geen maand getrouwd, toen zij de deuren van hun eigen juwelierszaak openden. Het bescheiden winkelpand aan de Culemborgse Markt was in de maanden daarvoor nog volledig gerenoveerd. Het aanbod omvatte alles. Van luxueuze klokken, barometers en natuurlijk ook horloges tot gouden en zilveren sieraden met diamanten, parels en andere edelstenen.

Bouman Juwelen en ook de eigenaren zelf, zijn in de afgelopen 40 jaar altijd met de tijd meegegaan. Het enige dat eigenlijk in al die jaren onveranderd is gebleven, is de passie voor het vak en de persoonlijke service voor klanten die van oudsher bij dit bedrijf hoort. Met de start van één van Nederlands eerste internetjuweliers in 2008. Toonden de juweliers bovendien aan dat ondernemen in hun bloed zit. Inmiddels bereikt de Culemborgse juwelierszaak via webwinkel BoumanOnline.nl, dagelijks geïnteresseerden uit de regio, maar eigenlijk ook uit heel Nederland.

De juwelier heeft een brede en gevarieerde collectie horloges. De winkel werkt nauw samen met fabrikanten van exclusieve horloges zoals Longines, Maurice Lacroix, Frederique Constant en MeisterSinger. Maar ook vindt u bij Bouman steevast de nieuwste modellen van bekende kwaliteitsmerken als Tissot, Seiko en Casio. Op het gebied van speciale en ook gelimiteerde edities van hun horlogemerken, heeft Bouman Juwelen inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Bijzondere horloges die in oplages van soms maar 10 of 20 exemplaren worden gemaakt, daar tekent de juwelier zich veelal met succes op in.

Als we kijken naar de sieradencollectie bij Bouman, wordt duidelijk zichtbaar dat deze juwelier niet zomaar een juwelier is. De mooiste gouden juwelen van gerenommeerde Italiaanse sieradenmakers als Fope Gioielli en Tirisi, worden hier geflankeerd door uitgebreide collecties van o.a. Buddha to Buddha (incl. de nieuwste 18k gouden sieradenlijn), Ti Sento Milano en Blush. En met hun eigen sieradenlabels, zoals de Bouman Goud Collectie, laten ze bij Bouman zien dat er bepaalde voordelen zitten aan het rechtstreeks inkopen bij fabrikanten.
 

Het jubileum van Bouman Juwelen Culemborg wordt op grootse wijze gevierd. Speciaal voor deze mijlpaal, zijn er 40 aanbiedingen bedacht. Variërend van kortingsbonnen en gratis producten bij specifieke aankopen. Tot directe kortingen van 40 euro of zelfs 40% bij de aankoop van sieraden en horloges. Het volledige overzicht van de 40 jubileum aanbiedingen is te vinden via de webwinkel van Bouman Juwelen: Www.boumanonline.nl