Pop-up restaurant in koeienstal

BUNNIK Raoul Witteman van restaurant C'est Ça opent samen met Djuke vd Maat van boerderij Slagmaat te Bunnik wederom een pop-up restaurant in de koeienstal voor twee weekenden.

Al een aantal jaren organiseert Djuke van boerderij Slagmaat appelplukdagen, een groot succes. Toen Raoul daar een aantal jaar geleden langs fietste met zijn gezin, zag hij het al helemaal voor zich. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en Djuke was om, een pop-up in de koeienstal moest het gaan worden. Raoul is een creatieve ondernemer die steeds weer op zoek is naar uitdagingen. Koken vanuit een mobiele keuken en voor een volle 'stal'. Na drie jaar is de verveling totaal nog niet toegeslagen. "De enthousiaste en verraste reacties van gasten is waar je het steeds weer voor doet,", aldus Raoul. Dit jaar zullen de pop-updagen plaatsvinden op 23, 24, 30 september en 1 oktober. De muzikale begeleiding zal in handen zijn van Lilian Hak. Maar we hebben meer. Op zondag 25 september en zondag 2 oktober zullen we voor het eerst in de stal een high tea verzorgen. 

Voor meer informatie mag je een mail sturen naar info@restaurant-cestca.nl. Of kijk op onze websites www.restaurant-cestca.nl / www.nieuwslagmaat.nl