Win een doedelzakband tijdens Kleurrijk Wijk

Ook iedereen die geïnteresseerd is in het Schots drummen mag langskomen bij de stand van S.A.P.B. De stand is te herkennen aan de kleding van de leden van de band. Deze komen uiteraard in groen rood gekleurde kilts en overige traditionele Schotse kledij. Kinderkiltjes, baseball caps en diverse andere items zijn te koop om de band financieel te steunen.

Quiz

Tijdens het bezoek aan de stand kan er worden deelgenomen aan de S.A.P.B. Quiz. De winnaar van deze quiz krijgt een heus optreden, verzorgd door de band, op een door de winnaar gekozen moment (in samenspraak met de Pipe Major). De vragen gaan uiteraard over de band, de doedelzak en de Schotse kleding.

Saint Anthony Pipe Band

S.A.P.B. komt uit Wijk bij Duurstede en draagt de Schotse cultuur uit door het spelen van Schotse muziek en het dragen van traditionele kleding. Belangstellenden, die niet in de gelegenheid zijn op 5 september langs te komen, zijn op een van de repetitieavonden welkom. De oefenavond is op vrijdagavond. Informatie over de band of de volgende optredens vindt u op www.saintanthony.nl