SVL en CDW spelen voor Hospice

LANGBROEK Op zaterdag 16 september is er in de gemeente een onvervalste 'Classico'. Op sportpark De Oranjehof spelen CDW en SVL tegen elkaar. Het lot besliste dat beide teams in de bekercompetitie in dezelfde groep geplaatst werden.

 

Hoezeer de wedstrijd de gemoederen bezig houdt, blijkt uit het feit, dat er in een Wijkse horecagelegenheid kan worden ingezet op de uitslag. Een deel van de opbrengst van de entreegelden komt ten goede aan de Hospice. Dit initiatief was voor de besturen van beide verenigingen aanleiding om ook iets te doen voor dit sympathieke doel. In onderling overleg hebben de besturen vanSVl en CDW dus besloten om de opbrengst van de entreegelden aan de Hospice te schenken. Ze hopen natuurlijk dat er veel toeschouwers komen, zodat er na afloop een cheque met een mooi bedrag overhandigd kan worden.

 

De wedstrijd op 16 september begint om 14.30 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt minimaal 4 euro. Jeugd tot 18 jaar mag gratis naar binnen, maar kan uiteraard ook een bijdrage leveren.