• Hans Dekker, Ruud Muis, André Kuipers en Tjapko Poppens openen het nieuwe pand

    Ali van Vemde

Nieuw pand AEGIR Marine feestelijk geopend met André Kuipers

WIJK BIJ DUURSTEDE Het succesvolle zakenduo Hans Dekker en Ruud Muis van AEGIR Marine had wederom alle reden voor een feest. Vrijdagmiddag werd, te midden van relaties, op feestelijke wijze het nieuwe pand geopend. Dit gebeurde op spectaculaire wijze.

Ali van Vemde

AEGIR Marine heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een wereldspeler in schroefasafdichting- en propulsion service. In deze markt weten ze zich te onderscheiden door de focus op service, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. In zijn openingstoespraak keek Ruud Muis even terug op de afgelopen 17 jaar. Het idee was toen nog een bedrijf met zo'n 15 tot 20 mensen in dienst. Dat zijn inmiddels 120 mensen en vijf kantoren over de hele wereld.

ANDRE KUIPERS Na de toespraak volgde het boeiende en indrukwekkende verhaal van André Kuipers. Hij nam de bezoekers mee in het verleden en natuurlijk in de toekomst. De prachtige beelden van zijn ruimtereis spraken zeer tot de verbeelding. Na de toespraak van burgemeester Tjapko Poppens, die uitsprak trots te zijn op deze Wijkse onderneming, was het tijd voor de officiële opening. Met een druk op de knop door Hans Dekker, Ruud Muis, André Kuipers en Tjapko Poppens werd het pand spetterend geopend. Met een glaasje champagne werd hierna getoost op de toekomst.

KIJKEN IN BOEGSCHROEF Tussen de verschillende sprekers door kon een rondleiding worden gevolgd door de nieuwe werkplaats met een Workshop Approval Certificering. Het is daarmee de eerste merkonafhankelijke dienstverlener in Europa met deze certificering. Heel bijzonder is ook de AR app om de kwaliteit van servicewerkzaamheden te vergroten. Hiermee kan in de boegschroef worden gekeken. Deze apps kunnen ook worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. Daarnaast volgde nog een demonstratie van de service engineers van de eigen ontwikkelde en hyper robuuste seal. Deze seal werd ontwikkeld door de eigen R&D afdeling.

Een succesverhaal voor een bedrijf dat weet hoe belangrijk het is om service en kwaliteit te leveren, waar ook ter wereld!