trompettist Ad Welleman
trompettist Ad Welleman Ad Welleman

Concert in Cothen met Ad Welleman en Pim Schipper

13 april 2024 om 11:52 Muziek

[COTHEN Op zondag 21 april is alweer het laatste Concert in Cothen van het seizoen 2023 – 2024. Het belooft een mooie en gevarieerde afsluiting van het muzikale seizoen te worden.

Deze keer krijgt u muziek door de eeuwen heen, van barok tot hedendaags; uit allerlei streken van Europa: Engeland, Duitsland, Italië en Nederland.

Uitvoerders zijn Ad Welleman op trompet en Pim Schippers op orgel. De musici spelen zowel samen als individueel. Ad Welleman is solotrompettist van het Nederlands Philharmonisch Orkest te Amsterdam. Tevens is hij als hoofdvakdocent trompet verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Pim Schipper is sinds 2013 als hoofdorganist verbonden aan de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede waar hij de drie verschillende orgels bespeelt.


Concert in Cothen vraagt u vriendelijk om van tevoren kaarten te bestellen via de website van Concert in Cothen. Dat geeft minder drukte aan de deur van de kerk. Overigens blijft, voor degenen die niet digitaal kunnen bestellen, de mogelijkheid bestaan om aan de deur een kaartje te kopen met een pinpas.

Het concert vindt plaats in de Protestantse of Agneskerk aan de Brink in Cothen. Aanvang: 13.00 uur
De kerk is geopend vanaf 12.30 uur.

Kaartverkoop
Kaarten à € 12,50 (16 jaar of jonger gratis) per stuk, via ConcertinCothen.nl en aan de deur van de kerk. U krijgt na betaling meteen een toegangsbewijs via de mail toegestuurd.

advertentie
advertentie