• The Codray Brothers spelen zondag bij Kasteel Duurstede

Codray Brothers op Kasteel Duurstede

FIFTIES The Codray Brothers is een American Blues Roots Music trio die een eigenzinnige mix van Country Blues, Rock and Roll en Rock-a-billy speelt. De band streeft ernaar om het spannende en opwindende geluid van bekende voorbeelden en muzikale vernieuwers van de jaren vijftig van de vorige eeuw in een eigen stijl vast te leggen.

LOVENDE RECENSIES Op hun nieuwe CD's, 'Texas Lover' en 'Summer shines on me', spelen The Codray Brothers behalve songs van onder andere Hank Williams, Johnny Cash en The Palladins ook een grote verscheidenheid van origineel materiaal in een soortgelijke stijl, geschreven door zanger/gitarist John Frick en een drietal nummers zijn van de hand van zijn broer Clayton Frick. De CD's zijn uitgebracht op het label Sofa records. Voor de release van beide cd's is onder meer vanuit het buitenland grote belangstelling en heeft de band al een groot aantal lovende recensies gekregen in de Nederlandse en Belgische muziekpers.

The Codray Brothers bestaat uit: John Frick - vocals, acoustic guitar - ; Leo van der Helm - upright acoustic bass, vocals - en Tommy M. Moerenhout - tenorsax, vocals, mandolin -. Het optreden is van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer info op http://www.kasteelcultureel.org en www.Facebook.com/kasteelcultureel