• Kerk Overlangbroek

    Sija van Ee

Activiteiten in Overlangbroek

OVERLANGBROEK Zaterdag 9 september, Open Monumentendag, zijn de Kerk en de Oude School opengesteld ter bezichtiging. Er zijn de gehele dag mensen aanwezig die belangstellenden rondleiden en veel weten te vertellen over de geschiedenis van de mooie Hyacinthuskerk. In de Oude School is een video-presentatie met Overlangbroekse beelden van vroeger en nu.

Het is de bedoeling dat in en rondom de Kerk, het Tuinterras en de Oude School weer diverse activiteiten worden georganiseerd. Van 10.00 tot 16.00 uur wordt in de kerk mooie muziek ten gehore gebracht. Naast de kerk zijn er de overheerlijke oliebollen. Op het tuinterras bij de familie Laporte kan men terecht voor een kopje koffie/thee met een lekkernij. Bij de Oude School zijn er de Oudhollandse versgebakken wafels en hier zijn diverse artikelen en producten te koop waaronder boeken, kleine artikelen en versproducten zoals jam en cake, koekjes. Om 16.00 uur start de barbecue. Dit is altijd een mooie en gezellige afsluting van de monumentendag en is bedoeld voor iedereen die houdt van een warm hapje en drankje. Hartelijk welkom!

De opbrengst van alle activiteiten komt geheel ten goede aan het onderhoud van de kerkelijke gebouwen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Sija van Ee, telefoon 0343 56774, e-mail dvanee@hetnet.nl