4e Rabobank Knotshockeytoernooi groot succes

WIJK BIJ DUURSTEDE - Woensdag 16 september vond alweer het 4e Rabobank Knotshockeytoernooi plaats bij hockeyvereniging Dorsteti. Dit toernooi is het grootste knotshockeytoernooi van Nederland, bedoeld om de jongste kinderen van basisscholen in Wijk bij Duurstede kennis te laten maken met sport. Maar liefst 575 kinderen streden in 80 teams enthousiast om de eer.

Ondanks het regenachtige weer werd er op de velden van Dorsteti en CDW stevig gespeeld. Tussen de wedstrijden door vermaakten de kinderen zich op springkussens. In de kantine konden zij terecht voor limonade met een appel van Local2Local. Het toernooi is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen in de Kromme Rijnstreek en wordt volledig georganiseerd en mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers.

Tijdens dit toernooi was ook het Jeugdsportfonds aanwezig. Zij maken het mogelijk dat kinderen van armlastige gezinnen toch lid kunnen worden van een sportvereniging. Bij de leerkracht op school en via wijkbijduurstede.jeugdsportfonds.nl kunt u meer informatie krijgen over dit fonds.

De organisatie heeft al toegezegd om van het eerste lustrum volgend jaar een extra groot feest te maken. Tot volgend jaar!