Zakelijk lezersnieuws

Drie nieuwe programma's voor getransformeerde Ondernemers Academie UOA

Ondernemerschap is in elke regio van groot belang. Een ieder weet dat ondernemen niet makkelijk is, anders zou iedereen het doen. Men dient o.a. te anticiperen. Dat geldt ook voor de Utrechtse Ondernemers Academie. Zij hielp al meer dan 10 jaar ondernemers uit de provincie Utrecht vooruit.

15 mei openbaar overleg PVDA

Op maandag 15 mei vanaf 20.15u. houdt de PVDA openbaar fractieoverleg. Het adres is Karolingersweg 123, Wijk bij Duurstede bij Tijmen Baas, fractievoorzitter.

Ruim baan aan ondernemerschap tijdens Open Golfdag B2B

Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik organiseert op 10 mei 2017 een exclusieve Open Golfdag B2B. Het doel is ondernemers uit de regio Utrecht en Kromme Rijn op een ontspannen manier met elkaar te verbinden en kennis te laten maken met de faciliteiten en voordelen van Golfbaan Kromme Rijn.

REGIO Q4 MET NIEUW ELAN VERDER

Na een succesvol en druk bezocht congres in april 2016 is het bestuur van Regio Q4 - de koepel van vijf regionale ondernemersverenigingen - het afgelopen jaar actief geweest in contacten met stakeholders en lokale overheden.

Goed kiezen is niet makkelijk!

Je bent jong, je toekomst ligt voor je? De mogelijkheden zijn enorm en dat maakt kiezen lastig. Veel jongeren hebben op dit moment nog geen studiekeuze gemaakt, terwijl de deadline voor inschrijven (1 mei) snel dichtbij komt.

Voorjaarscursus Chinees voor beginners

Een nieuwe lente, een nieuw geluid.

Altijd al interesse gehad in de Chinese taal en cultuur? Voor vakantie, studie of stage? Uit zakelijke overwegingen?

Of gaat u binnenkort op reis naar een Chineestalig land?

Utrecht krijgt eerste privé soa kliniek in centrum van de stad.

Utrecht- Eerste privékliniek gespecialiseerd in de seksuele gezondheidszorg OneDayClinic opent haar deuren naast Amsterdam ook in Utrecht. Op 9 januari 2017 opent OneDayClinic op de Parkstraat 38.

Mocking Hoveniers 'snoeit voor leven'

'Snoeien voor Leven' is een initiatief van VHG, branchevereniging voor ondernemers in het groen. Veel VHG-hoveniers leveren een bijdrage aan de strijd tegen kanker door mee te doen aan de actie 'Snoeien voor Leven'.

Deze week gestart in Wijk bij Duurstede Missie Verkocht Verkoopstyling

Deze week heeft Femme Bos haar eigen verkoopstyling bureau Missie Verkocht gestart in Wijk bij Duurstede. Femme is een House of KIKI stylist (House of KIKI is o.a. bekend van het RTL programma: Uitstel van executie en TV Makelaar).

Reanimatiecursus

BUNNIK 8 en 15 februari is het weer zo ver, dan organiseert Stichting Reanimatie Bunnik en omstreken weer een reanimatiecursus inclusief AED ondersteuning!

Pagina's