Zakelijk lezersnieuws

Lokale Laadkracht ontvangt eerste lening uit Energiefonds Utrecht

In de komende twee jaar plaatst de EigenWijkse Energie Coöperatie (EWEC) tenminste 50 openbare laadpunten in de gemeente Wijk bij Duurstede. Het laatste stukje financiering van € 50.000 kwam afgelopen vrijdag beschikbaar in de vorm van een lening van Energiefonds Utrecht.

Nieuwe penningmeester voor Entre Femmes:'ACHTER DE SCHERMEN BEN IK OP MIJN BEST'

Na een periode van drie jaar heeft Bonnie Posner haar werkzaamheden als penningmeester van het ondernemersnetwerk Entre Femmes overgedragen aan Marguerite Uljée. 'Entre Femmes biedt je als ondernemer en als mens de ruimte om te groeien.

Filmhuisfilm The Net

Fimhuis Calypso The Net

Namchulwoo is een arme Noord-Koreaanse visser die een simpel maar gelukkig leven leidt met zijn vrouw en dochter aan een rivier die Noord- en Zuid-Korea scheidt.

Weinig tot geen kennis van computers en internet?

Cursus voor mensen met weinig tot geen kennis van computers en internet

Op 12 oktober start het leercentrum stichting Binding een cursus voor de senioren die nog geen kennis van de computer/tablet hebben.

Iedereen heeft recht op leuk werk

Lafi (46 jaar) geboren in Koeweit woont al 14 jaar in Wijk bij Duurstede en voedde zijn oudste zoon alleen op. Een drukke periode waarin hij geen tijd vond om een baan te hebben. Nu zijn zoon 16 jaar is en goed voor zichzelf kan zorgen kreeg hij een uitnodiging van de Sociale Dienst.

Drie nieuwe programma's voor getransformeerde Ondernemers Academie UOA

Ondernemerschap is in elke regio van groot belang. Een ieder weet dat ondernemen niet makkelijk is, anders zou iedereen het doen. Men dient o.a. te anticiperen. Dat geldt ook voor de Utrechtse Ondernemers Academie. Zij hielp al meer dan 10 jaar ondernemers uit de provincie Utrecht vooruit.

15 mei openbaar overleg PVDA

Op maandag 15 mei vanaf 20.15u. houdt de PVDA openbaar fractieoverleg. Het adres is Karolingersweg 123, Wijk bij Duurstede bij Tijmen Baas, fractievoorzitter.

Ruim baan aan ondernemerschap tijdens Open Golfdag B2B

Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik organiseert op 10 mei 2017 een exclusieve Open Golfdag B2B. Het doel is ondernemers uit de regio Utrecht en Kromme Rijn op een ontspannen manier met elkaar te verbinden en kennis te laten maken met de faciliteiten en voordelen van Golfbaan Kromme Rijn.

REGIO Q4 MET NIEUW ELAN VERDER

Na een succesvol en druk bezocht congres in april 2016 is het bestuur van Regio Q4 - de koepel van vijf regionale ondernemersverenigingen - het afgelopen jaar actief geweest in contacten met stakeholders en lokale overheden.

Goed kiezen is niet makkelijk!

Je bent jong, je toekomst ligt voor je? De mogelijkheden zijn enorm en dat maakt kiezen lastig. Veel jongeren hebben op dit moment nog geen studiekeuze gemaakt, terwijl de deadline voor inschrijven (1 mei) snel dichtbij komt.

Pagina's