Zakelijk lezersnieuws

Opening Beumer & Dirksen Garantiemakelaars groot succes

WIJK BIJ DUURSTEDE – Afgelopen vrijdag heeft Beumer Garantiemakelaars haar nieuwe vestiging aan de Zandweg 2 te Wijk bij Duurstede, Beumer & Dirksen Garantiemakelaars, geopend. Het is de vierde vestiging van deze organisatie.

Nieuw in de regio: Beumer & Dirksen Garantiemakelaars

WIJK BIJ DUURSTEDE - Bijna is het zover; vrijdag 1 juni opent Beumer Garantiemakelaars haar nieuwe vestiging aan de Zandweg 2 te Wijk bij Duurstede: Beumer & Dirksen Garantiemakelaars. Het is de vierde vestiging van deze organisatie.

Nu ook in Houten: Kaasshop op wielen Hardon@home breidt uit

VOORTHUIZEN - Hardon@home, de kaasspecialist nu ook sinds kort in Houten, heeft een splinternieuwe mobiele kaasshop in gebruik genomen. Tegelijkertijd lanceert eigenaar Ton Hardon een nieuwe online zaak: de Dutch Cheese Shop waarmee zijn kazen de hele wereld over gaan.

 

OKW Workshop Social Media

Ben jij nieuwsgierig naar hoe jij je social media mix kunt optimaliseren voor je bedrijf of webshop? Kom dan naar onze workshop. In negen stappen krijg je inzicht en handvaten voor je eigen social media mix.

Wijk bij Duurstede nóg gezonder en fitter 

Samenwerking tussen woRK2improve en Joey Pouw Training 

Lokale Laadkracht ontvangt eerste lening uit Energiefonds Utrecht

In de komende twee jaar plaatst de EigenWijkse Energie Coöperatie (EWEC) tenminste 50 openbare laadpunten in de gemeente Wijk bij Duurstede. Het laatste stukje financiering van € 50.000 kwam afgelopen vrijdag beschikbaar in de vorm van een lening van Energiefonds Utrecht.

Nieuwe penningmeester voor Entre Femmes:'ACHTER DE SCHERMEN BEN IK OP MIJN BEST'

Na een periode van drie jaar heeft Bonnie Posner haar werkzaamheden als penningmeester van het ondernemersnetwerk Entre Femmes overgedragen aan Marguerite Uljée. 'Entre Femmes biedt je als ondernemer en als mens de ruimte om te groeien.

Filmhuisfilm The Net

Fimhuis Calypso The Net

Namchulwoo is een arme Noord-Koreaanse visser die een simpel maar gelukkig leven leidt met zijn vrouw en dochter aan een rivier die Noord- en Zuid-Korea scheidt.

Weinig tot geen kennis van computers en internet?

Cursus voor mensen met weinig tot geen kennis van computers en internet

Op 12 oktober start het leercentrum stichting Binding een cursus voor de senioren die nog geen kennis van de computer/tablet hebben.

Iedereen heeft recht op leuk werk

Lafi (46 jaar) geboren in Koeweit woont al 14 jaar in Wijk bij Duurstede en voedde zijn oudste zoon alleen op. Een drukke periode waarin hij geen tijd vond om een baan te hebben. Nu zijn zoon 16 jaar is en goed voor zichzelf kan zorgen kreeg hij een uitnodiging van de Sociale Dienst.

Pagina's