Sport lezersnieuws

Laatste kans: instapavond 4 juli Kanovereniging Dorestad

Op woensdagavond 4 juli is er weer een instapavond. De laatste kans dit seizoen om vrijblijvend kennis te maken met de kanosport en onze club. Kanovaren is een mooie manier om van natuur te genieten en heerlijk ontspannend.

RTC Duurstede verwelkomt "de Dames toerders"

RTC Duurstede verwelkomt een nieuwe groep enthousiaste toerfietser, de Dames toerders

Kids XL

Zondag is het weer zo ver! De laatste KIDS XL van dit jaar! Alle kinderen van de basisschool worden uitgenodigd om te komen en neem je vriendje of vriendinnetje ook mee.

Nieuwe dangraden bij EMA

Op zaterdag 16 juni was er in sportcentrum Helsdingen in Vianen het nationale danexamen Taekwondo. Voor Enoch Martial Arts gingen Ricky van Rijn (28, Wijk bij Duurstede) en Jules Bekkers (20, Odijk) op. Ricky deed examen voor de tweede dan, Jules voor de eerste dan.

Netwerkcafé in dorpshuis De Toekomst

Op a.s. vrijdag 22 juni a.s. is er NETWERKCAF? in het Dorpshuis. Inloop is vanaf 20.00 uur. Het netwerkcaf? is bedoeld voor ondernemers, zzp?ers en andere belangstellenden vanuit Langbroek ?n de regio.

Maak kennis met SV Tref

Schietvereniging Tref is altijd op zoek naar nieuwe leden. Als bestuur dachten wij nu eens de jongere leden aan het woord te laten.

Zeilwedstrijd bij WSV Rijn en Lek

Watersportvereniging Rijn en Lek organiseerde afgelopen zondagmiddag  weer de jaarlijkse zeilwedstrijden om de Andre Smit Trofee. De Trofee is in het leven geroepen als eerbetoon aan de destijds veel te vroeg overleden Andre Smit, een van de oprichters van de vereniging.

Watersportvereniging Rijn en Lek organiseerde afgelopen zondagmiddag  weer de jaarlijkse zeilwedstrijden om de Andre Smit Trofee. De Tro

Er werd gestart in drie klassen, te weten de kajuitboten, de open 1- en 2-mans en de Optimisten.

Levitas trots op Nederlands kampioenen!

HOOFDDORP/ LEEK /WIJK BIJ DUURSTEDE – De afgelopen twee weekenden stonden in teken van de bondskampioenschappen meerkamp én toestellen in diverse divisies en categorieën. In Leek werden Levi van Wijnbergen en Emiel Nortier Nederlands Kampioen turnen in de meerkamp.

Volleybal Speeltuin

Tijdens deze speeltuin doen de kinderen veel spelletjes met en zonder bal. Onze focus ligt op het plezier in bewegen, samenwerken en het ontwikkelen van de motoriek.

Pagina's