Lokaal lezersnieuws

leerlingen de horn spreken op conferentie

Duke en Cato, leerlingen van basisschool de Horn, spreken op conferentie.

Revius’s Got Talent

Op donderdag 22 maart jl. vond Revius’s Got Talent editie 2018 plaats.

Leerlingen van Revius Wijk konden zich bij hun muziekdocent inschrijven voor deze talentenjacht. Er was weer veel belangstelling; er waren 10 acts en er waren circa 250 supporters aanwezig.

PG-afdeling Ewoud en Elisabeth Gasthuis zoekt vrijwilligers

Wilt u graag als vrijwilliger aan de slag voor demente cliënten? Dan zijn de medewerkers van de PG-afdeling van woning 2 in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis op zoek naar u!

Bent u een:

- ochtendmens? Kom helpen bij het ontbijt.

Een aangename verrassing tijdens de Lente-Paasbingo van de Zonnebloem afdeling Cothen -Langbroek

Dinsdagochtend 20 maart kwamen maar liefst 65 gasten het muziekcentrum van Excelsior binnen; op eigen kracht of gehaald door één van de 17 vrijwilligers die deze ochtend paraat stonden.

Lions Levefanum eendjes gaan op Koningsdag weer racen op de Kromme Rijn.

Lions Levefanum organiseert dit jaar haar vijfde eendjesrace voor het goede doel. Jolien Netjes, commissie voorzitter van Lions Levefanum, geeft aan dat we dit jaar opnieuw 5.000 plastic eendjes te water willen laten op de Kromme Rijn.

De Reünie van Denderen deel VIII 2018

Dit jaar zal voor de 8e keer De Re?nie georganiseerd worden. Al sinds 2011 is het een succesvol terugkerend evenement. Al een aantal jaren wordt het feest door een vast trio georganiseerd, Jan Blaak, John Roest en Harm Rijpstra.

PCG: nieuw zwembad voor dit moment te hoog gegrepen…

Er is in deze verkiezingstijd veel retoriek om het zwembad. Er zijn diverse partijen die hier het hardst om roepen! De PCG doet niet aan deze retoriek mee. Waarom niet? Het gaat om het eerlijke verhaal! Als je het aan de mensen vraagt wil toch bijna iedereen een zwembad? Wat is er dan op tegen?

PCG: Hart voor geloofwaardig bestuur!

Bij de PCG staat de samenleving centraal. De PCG streeft naar een gemeentebestuur dat dicht bij de burger staat. Natuurlijk is het bestuur betrouwbaar, consequent en geeft zelf het goed voorbeeld!

De Horn bezoekt Kamp Amersfoort 

Maandag 12 maart heeft groep 8 van De Horn een bezoek gebracht aan Kamp Amersfoort.

PCG: Duidelijk vanuit het hart!

Op D.V. woensdag 21 maart zijn er  gemeenteraadsverkiezingen. Maakt het wat uit of u stemt en op welke partij? Ja, zeker! U bepaalt op die dag welke koers de gemeente zal varen de komende 4 jaar.

Pagina's