Lezersnieuws

Wat een uitdaging!

Op basisschool De Windroos krijgen de leerlingen van groep 8 aan het einde van het schooljaar een belangrijke vraag: Wat wil je nog kunnen of leren voordat je naar de middelbare gaat? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders en wordt omgezet in 'de uitdaging'.

Wijkse Karatekids op jeugdkamp

 

Wijk bij Duurstede,

Zondag 24 juni 2018.

 

Wijkse Karatekids op jeugdkamp

Jeugdleden van Karateschool Shiai-Jo hebben deelgenomen aan het jaarlijkse Karate jeugdkamp wat gehouden werd op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018.

Langbroek Seniorendagtocht 2018

LANGBROEK  SENIORENDAGTOCHT 20 JUNI 2018

 

Vanochtend op het Prinsenplein

blijken er al vroege vogels te zijn,

die voor dag en dauw zijn opgestaan

om vandaag met de bus er op uit te gaan.

Zonnebloem Wijk bij Duurstede bezoekt Glasstad Leerdam

Het jaarlijkse dagje uit van de Zonnbloem voerde dit jaar naar glasstad Leerdam. Er werd een bezoek gebracht aan de glasblazerij en het glasmuseum. De lunch werd geserveerd tijdens een vaartocht op de Linge. Een geslaagde dag. Voor meer informatie kijkt u op www.zonnebloemwbd.nl

Laatste kans: instapavond 4 juli Kanovereniging Dorestad

Op woensdagavond 4 juli is er weer een instapavond. De laatste kans dit seizoen om vrijblijvend kennis te maken met de kanosport en onze club. Kanovaren is een mooie manier om van natuur te genieten en heerlijk ontspannend.

Kamerkoor Saudade geeft concert in de Grote Kerk

Kamerkoor Saudade geeft concert in de Grote Kerk van Wijk bij Duurstede

 

Zondagmiddag 1 juli organiseert de Stichting Concerten Grote Kerk weer een concert in de Grote kerk van Wijk bij Duurstede.

RTC Duurstede verwelkomt "de Dames toerders"

RTC Duurstede verwelkomt een nieuwe groep enthousiaste toerfietser, de Dames toerders

Kids XL

Zondag is het weer zo ver! De laatste KIDS XL van dit jaar! Alle kinderen van de basisschool worden uitgenodigd om te komen en neem je vriendje of vriendinnetje ook mee.

Nieuwe dangraden bij EMA

Op zaterdag 16 juni was er in sportcentrum Helsdingen in Vianen het nationale danexamen Taekwondo. Voor Enoch Martial Arts gingen Ricky van Rijn (28, Wijk bij Duurstede) en Jules Bekkers (20, Odijk) op. Ricky deed examen voor de tweede dan, Jules voor de eerste dan.

Zweefvliegen met de Zonnebloem Wijk bij Duurstede 

'Er kan zoveel meer dan je denkt' is het motto van de Zonnebloem. En dat bracht de afdeling Wijk bij Duurstede in praktijk. Op een zonnige vrijdagmiddag gingen 4 deelnemers op vliegveld Terlet de lucht in met een zweefvliegtuig. Allen vonden het een fantastische ervaring. Meer weten?

Pagina's