Lezersnieuws

Lunch tijdens dag van de ouderen

Ter gelegenheid van de dag van de ouderen wordt op vrijdag 6 oktober door Albert Heijn in Wijk bij Duurstede in samenwerking met de W.A.B.O. en Stichting Binding een gratis lunch aangeboden.

"Door The Blind Run te lopen kan ik iets terugdoen."

Op zaterdag 7 oktober lopen Irene en Corine Groeneveld The Blind Run in Doorn. Bij deze sponsorloop lopen de deelnemers met z'n tweeën, via een kort lint met elkaar verbonden. De ene loper kan wél zien, de ander is geblinddoekt, blind of slechtziend.

Een streekderby van de eerste orde of sterker nog : een gemeentederby SVL - CDW. 2 - 2.

Er werd al wekenlang over gepraat en bij een horecabedrijf in Wijk bij Duurstede kon men op de uitslag gokken. Dat de opbrengst van die gokkerij naar een goed doel gaat maakte het allemaal nog leuker, interessanter en spannender.

Kaartmiddag bij de W.A.B.O.

De W.A.B.O. organiseert op woensdag 27 september 2017 een kaartmiddag met klaverjassen en jokeren in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis te Wijk bij Duurstede. Deelname kost voor leden 3 euro, niet leden betalen 4 euro, inclusief koffie of thee. Aaanvang 13.30 uur, zaal open om 13.00 uur.

vv 't Goy VR2 tegen SVF VR1

Afgelopen zondag stond het tweede bekerprogamma op het programma voor de vrouwenafdeling van SVF Cothen, zij mochten aantreden tegen vv 't Goy. Eeuwige rivalen door de korte afstand en vele connecties tussen beide verenigingen.

Handbaltraining voor kabouters gestart!

Donderdag 14 september is HV Fortissimo gestart met handbaltraining voor de 'kabouters' (6 jaar en jonger). Lijkt het jou ook leuk om op spelenderwijs te leren handballen en onderdeel te zijn van een leuk en enthousiast team?

Filmhuis Calypso Retour en Bourgogne

Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden.

Een supergeslaagde teamdag voor Rabobank Nederland bij Abrona Bossewaard

Donderdag 14 september kwamen 30 medewerkers van de afdeling Betalingsverkeer Rabobank Nederland naar zorgboerderij Abrona Bossewaard om tijdens hun teamdag de handen uit de mouwen te steken op de boerderij.

Meer dan 600 Zonnebloemers bij de Panda's in Ouwehands Dierenpark.

Het was een stormachtige woensdag, die 13e september, toen ruim 600 (!) gasten en vrijwilligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) op bezoek waren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Jong talent concerteert in de Grote kerk

Op zondagmiddag 1 oktober zal er in de Grote kerk te Wijk bij Duurstede een uniek concert gegeven worden door jonge getalenteerde musici die werken onder de naam "Jong Barok".

Pagina's