Inloopmiddag computerlessen Senioren

11-01-2016, 09:19 | Lezersnieuws |

WIJK BIJ DUURSTEDE Sinds september 2012 heeft Stichting Binding een Leercentrum, dat is aangesloten bij SeniorWeb. Het leercentrum richt zich op het geven van computerlessen aan senioren. De locatie voor deze lessen is in de Willem van Abcoudezalen bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4. Op 20 januari is iedereen van harte welkom op locatie Willem van Abcoudezalen bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis start 13.30 - 15.00 uur. Er is dan gelegenheid om de docenten te spreken.

COMPUTERSOOS Sinds de start is er de computersoos voor de ervaren computer gebruiker. In een gezellige omgeving leert u hier nog meer over met leeftijdsgenoten.

WINDOWS 10 Op 2 december jongstleden waren er 40 belangstellenden op deze informatiemiddag over Windows 10. Inmiddels is er voor twee groepen een cursus. Een cursus voor de beginnende senioren en een cursus voor de senioren die al kunnen werken op een eerdere versie van Windows. Voor bovengenoemde lessen is een eigen laptop/notebook nodig, een usb stick en een muis. Een beperkt aantal laptoppen zijn te huur tijdens de lessen.

APPLE IPAD Bestemd voor de beginnende Apple Ipad gebruikers. Het programma wordt stap voor stap gevolgd met een cursusboek, waarin u aantekeningen kunt maken en die u mee neemt naar elke les. Dit boek wordt u eigendom.

ANDROID TABLET Bestemd voor de beginnende Android tablet gebruikers. Je leer hier alles om het meeste uit je Android Tablet te halen.

Vervolgens is er voor deelnemers van alle cursussen de mogelijkheid tijdens een inloop uur ook informatie te krijgen over Android tablets en Smartphones.

MEER INFORMATIE Op het kantoor van Stichting Bining, Karel de Grotestraat 65, ligt een flyer waarop de gegevens over kosten en data te vinden zijn. Belangstelling? Neem contact op met Stichting Binding in de ochtenden tussen 8.30 en 12.30 uur, tel 473075 of mail naar info@stichting-binding.nl. De flyer kan ook digitaal worden toegezonden.