• Elly, tweede van links, is verrast als ze in het zonnetje wordt gezet door de maatschap.

    Saskia Wijman

Fysio Frankenhof bestaat 40 jaar!!

20-03-2017, 17:41 | Lezersnieuws | Liselot de Bruijn

Dinsdag 21 maart 2017 bestaat Fysio Frankenhof 40 jaar.

"Ik begon in maart 1977 in de basement van ons huis aan de Noormannenstraat. Ik werkte overdag en 's avonds en zaterdags behandelde Jan de patiënten. De praktijk heette toen praktijk voor Fysiotherapie mw. E.H. Oechies - Bax" vertelt Elly Oechies.

"Liselot, onze dochter die nu in de maatschap zit, werd geboren en al snel daarna werd de praktijk te klein en verhuisde de praktijk naar de Frankenweg. Het werd drukker en drukker en na verloop van tijd was er behoefte aan nieuwe collega's. Thaliet Smit kwam als eerste bij ons werken en dat is inmiddels ook al 32 jaar geleden", vervolgt Elly. "De praktijk werd een maatschap ,samen met Saskia Vijn. Al die jaren hebben we heel fijn samengewerkt" .

In de Fysiotherapie kwamen steeds meer specialisaties .Aanvankelijk was je als algemeen fysiotherapeut werkzaam , maar dat werd onvoldoende. De praktijk is inde loop van de afgelopen veertig jaar uitgegroeid tot een specialistisch behandelcentrum met 10 therapeuten met hun eigen specialisatie .

"Vorig jaar is ons maatschapsdeel overgenomen door Fieke Wischmann en Liselot de Bruijn. Zij vormen samen met de bestaande leden Thaliet Smit en Saskia Vijn de nieuwe maatschap, Fysio Frankenhof.

Wij werken nog steeds in de praktijk maar nu als ZZP 'ers. Het is nog heerlijk om met ons vak bezig te zijn en wij blijven dit voorlopig nog doen", besluit Elly.