• Ondernemer, doe jij mee?

    Karen Bos

Ruim baan aan ondernemerschap tijdens Open Golfdag B2B

03-04-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 10 mei 2017, 16:00 tot 20:00

Locatie:

Sportlaan 6, Wijk bij Duurstede
Golfbaan Kromme Rijn
Wijk bij Duurstede

Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik organiseert op 10 mei 2017 een exclusieve Open Golfdag B2B. Het doel is ondernemers uit de regio Utrecht en Kromme Rijn op een ontspannen manier met elkaar te verbinden en kennis te laten maken met de faciliteiten en voordelen van Golfbaan Kromme Rijn.

"Zakendoen op de golfbaan, het is geen cliché." Aldus Thomas Kahnt van Golfbaan Kromme Rijn. "Tijdens een ronde kan je zowel ontspannen als je medespeler beter leren kennen. Onze bedrijfsleden doen dit succesvol tijdens de bedrijvencompetitie, maar ook bij individuele afspraken met (potentiële) zakenpartners."

Golfers in bezit van GVB spelen een golfronde

Ervaren golfers ontmoeten elkaar op de baan voor een 9 holes wedstrijd. Op elke hole is er voor u iets ludieks bedacht. Er wordt van u dus meer verwacht dan golfen alleen.

Eerste kennismaking met de golfsport

Ook als u (nog) niet golft biedt de Open Golfdag B2B u volop kansen tot nieuwe zakelijke ontmoetingen. Er staat een golfprofessional voor u klaar die u de eerste kneepjes van het golfspel leert.

Netwerken met borrel & bites

Na afloop is er, tijdens de borrel & bites, voor iedereen volop gelegenheid tot netwerken. Ondernemers met de hoogste scores zullen in het zonnetje gezet worden. Gaat u er met de eerste Open Golfdag B2B trofee vandoor? Bij deze bent u uitgedaagd.

Sponsoring

Voor ondernemers die hun bedrijf extra voor het voetlicht willen brengen, zijn er betaalbare mogelijkheden voor sponsoring.

Slaat u uw slag? Schrijf u dan nu in. Wenst u meer informatie? U vindt het allemaal hier: www.krommerijn.nl/opengolfdagb2b.