• schilderen

    Wijks Atelier

Een atelier met een knipkaart: Start cursussen Wijks Atelier

11-09-2017, 16:41 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 11 september 2017, 16:33 tot zaterdag 30 december 2017, 16:33

Locatie:

Walplantsoen 14, Wijk bij Duurstede
Feuniksgebouw
Wijk bij Duurstede

Dit is een voorbeeld van het aanbod van de cursussen van het Wijks Atelier voor het najaar 2017. Er valt van alles te beleven en mee te maken. Er zijn de gebruikelijke schildercursussen, zoals de Kennismakingscursus, tekenen, aquarel, acryl en olieverf en de cursussen voor beginners en gevorderden. De kennismakingscursus is inclusief de materialen.

Bij het Begeleid Atelier wordt gewerkt met een knipkaart van 10 keer. Dat betekent dat de cursist een aantal malen zelf kan kiezen om wel of niet te komen werken. De docent Olga Bohnsack begeleidt de cursisten individueel. Dit is een nieuwe vorm die aansluit bij de wensen van cursisten om tijd en thema's meer persoonlijk in te kunnen vullen. Ook Keramiek door Yvonne Mollee wordt weer gegeven. Er zijn twee Open Ateliers op maandag en dinsdagochtend. In het open Atelier wordt zelfstandig gewerkt zonder docent.

Er is een Tekencursus, Chinees schilderen en kaligrafie, Japans Zen schilderen en er is Beeldhouwen in hout. Ook de fotografiecursussen voor beginners en gevorderden ontbreken niet. De cursussen worden allen gegeven door gekwalificeerde docenten. In verschillende cursussen zijn nog enkele plaatsen vrij. U kunt zich inschrijven en verder informeren via de website: www.wijksatelier.nl