Digicafé voor digibeten

03-09-2017, 16:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 13 september 2017, 13:30

Locatie:

Karel de Grotestraat 30, Wijk bij Duurstede
Bibliotheek, Gemeentehuis
Wijk bij Duurstede

Digitaal café ook voor senioren die het computeren nog willen ontdekken

Dit najaar start het Leercentrum Stichting Binding met iets nieuws:

Een Cursus voor mensen met weinig tot geen kennis van computers en internet . Ook binnen onze gemeente zijn er senioren met weinig tot geen kennis van de computer of tablet. Het leercentrum wil deze senioren ondersteunen met het aanbieden van een programma en vrijwillige senioren die anderen iets willen leren, om te ervaren hoe leuk online zijn is.

Bent u of kent die senior die nog geen kennis van de computer \ tablet heeft. Wellicht leuk om deze cursus onder de aandacht te brengen aan diegene die u hiervoor in gedachte heeft. Denkt u er wel aan dat er een voorwaarde is om mee te doen. Voorwaarde is dat u of diegene die u hiervoor opgeeft dit zou willen aanleren en daarvoor ook voldoende tijd kan vrijmaken om thuis te oefenen. Ook moet er een laptop of tablet voorhanden zijn.

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwe aanbod loopt u dan binnen bij het Digicafé. Het Digitaal Café gaat weer van start op woensdagmiddag 13 september om 13.30 uur tot 15.00 uur , locatie Openbare Bibliotheek (gemeentehuis), Karel de Grotestraat 30, 3962 CL te Wijk bij Duurstede. Daarna zijn we er weer op 27 september, 11 oktober en 25 oktober. Uiteraard is deze inloop weer voor Iedereen met vragen rond het gebruik van tablet, laptop, smartphone en e-reader, etc.

Bent u verhinderd op de inloop woensdagmiddagen dan kunt u terecht bij WijkHelpt met al uw vragen op het computergebied, telefoonnummer 572000 (op maandag- en donderdagochtend van 09.00 - 12.00 uur). Uw vraag wordt dan genoteerd en een van de docenten van het Leercentrum belt u dan terug.