Columns

Columnist:

Raadspraat

De Wijkse Lente

Het was of er geen einde kwam aan de winter, steeds opnieuw stak de winter de kop weer op met een periode van felle koude. Met als laatste stuiptrekking de verkiezingsmarkt met een poolwind en een gevoelstemperatuur van min 10 graden.

Columnist:

Raadspraat

Koud en guur

Vorige week was het eindelijk weer eens schaatstijd! De snijdend koude wind kon de vele liefhebbers niet tegenhouden. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers was er zelfs een veilige Wijkse ijsbaan gemaakt. Ook op andere plekken werd er ouderwets gekrabbeld.

Columnist:

Raadspraat

VVD : lokaal liberaal !

21 maart : gemeenteraadsverkiezingen. Door je stem uit te brengen oefen je invloed uit om onze gemeente nog prettiger te maken. Maak gebruik van je stemrecht. Er valt echt wat te kiezen ! De VVD Wijk bij Duurstede-Cothen-Langbroek profileert zich met nadruk als een lokale liberale partij.

Columnist:

Raadspraat

Raadspraat

PCG heeft 'Hart voor de Zorg'

Ouder worden we hopelijk allemaal. Dan is er ook zorg nodig. Echter de professionele zorg staat al jaren onder druk.

De PCG staat voor waardig ouder worden. Dat betekent dat er hulp moet zijn als dat nodig is.

Columnist:

Raadspraat

We doen het zelf!

De politiek bevindt zich in een vertrouwenscrisis. Met name het vertrouwen in partijen en politici is gedaald. Momenteel is slechts 2,2% van de kiesgerechtigden lid van een politieke partij. Het laagste aantal sinds de Tweede Wereldoorlog.

Columnist:

Raadspraat

College on (dure) Tour

Onze Gemeente is in het nieuws, en hoe! Wij belonen goed gedrag, terwijl dat toch de normaalste zaak van de wereld is. Wanneer je goed je best doet op school, mag je naar de volgende klas.

Pagina's